BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Fall Out Boy - Champion

În avanpremiera viitorului album "M A N I A", Fall Out Boy a lansat single-ul "Champion". Melodia primeşte un videoclip plin de skateboarderi şi trickuri, pe care îl puteţi vedea mai jos. Şi muzicienii au participat la sesiunea de skating.

Câteva dintre personajele acestui videoclip au apărut şi în "Young and Menace", clipul primului single de pe noul album. Se pare că aceste creaturi care arată ca o combinaţie între o lamă şi un Yeti se vor regăsi în artworkul şi povestea LP-ului. "Champion" este genul de melodie care îţi devine imn pentru mers la sală şi jogging. Este o melodie plină de energie, cu chorusuri puternice şi vocalize catchy ale solistului.

Single-ul cu numărul 2 de pe "M A N I A" merge pe direcţia pop-punk clasică a trupei, spre deosebire de track-ul EDM de acum câteva săptămâni. Viitorul material discografic va fi disponibil din 15 septembrie şi vine la 2 ani după albumul "American Beauty/ American Psycho". Basistul şi imaginea trupei, Pete Wentz a declarat următoarele despre noul release:

Atracţia blândă a unui flux care vine iar şi iar şi prin natura esenţei sale devine o voinţă indestructibilă - deformând nisipul - erodând ceea ce era înaintea sa - fără nici o grijă... un monstru al transformării - care devine nebunia şi frenezia unui val indestructibil. Nu sunt aici doar pentru dragostea ta, sunt aici pentru toată dragostea.

O supradoză de dopamină - trăim în M A N I A chiar acum. Niciodată adormitul, niciodată clipitul - prins pe vecie în fluxul de la apus.

Formaţia va pleca în turneu după debutul LP-ului şi pentru început va concerta pe câteva mari arene din State. Fall Out Boy a ajuns la 7 albume şi a promis că noul release va fi diferit de toate cele de până acum.

Citește mai multe despre Fall Out Boy
Videoclipuri cu Fall Out Boy
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE