Urmărește-ne în Social Media

Faith No More - Sunny Side Up

Faith No More a lansat un videoclip teatral pentru noul single ”Sunny Side Up”. În clip, membrii formației sunt interpretați de actori în vârstă, ce animează atmosfera într-un cămin de bătrâni.

În anii ’90, Faith No More primea certificări cu platină și aur pentru un alternative metal cum nu se mai auzise. S-au pus atunci bazele unui nou stil muzical, ce a fost apreciat de colegi de breaslă din trupe precum Metallica, Alice in Chains sau Guns N’ Roses. Deși „Album Of The Year„, lansat în 1997, părea a fi materialul de adio, formația s-a regrupat și a revenit cu un nou disc, după o pauză de 18 ani.

Noul album Faith No More numește „Sol Invictus” („Unconquered Sun„) și a fost lansat în mai 2015.

„Cred că ceea ce facem acum reflectă ceea ce am trăit cât nu am mai lansat albume Faith No More. Am dus totul la un alt nivel. Cred că anumite părți au foarte multă forță, iar altele au foarte multă spațialitate. Tot ceea ce facem, cum interacționăm între noi și modul în care cântăm, va suna întotdeuna în felul nostru. Asta facem noi și asta ne face să ne simțim bine”, declara basistul Bill Gould într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Interacțiunea neschimbată dintre membrii trupei, ce dă naștere sound-ului inconfundabil Faith No More, poate conduce la efectele prezentate în noul videoclip al trupei, ”Sunny Side Up”. Portretizați la vârste înaintate, membrii formației vitalizează în clip un cămin de bătrâni printr-o prestație ce sfidează senectutea. Vizualul este regizat de Joe Lynch și produs de Sarah Elbert.

Comentarii