Urmărește-ne în Social Media

Faith No More - Cone Of Shame

Faith No More a lansat videoclipul noului single ”Cone Of Shame”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Sol Invictus”, lansat în 2015.

În anii ’90, Faith No More primea certificări cu platină și aur pentru un alternative metal cum nu se mai auzise. S-au pus atunci bazele unui nou stil muzical, ce a fost apreciat de colegi de breaslă din trupe precum Metallica, Alice in Chains sau Guns N’ Roses. Deși „Album Of The Year„, lansat în 1997, părea a fi materialul de adio, formația s-a regrupat și a revenit cu un nou disc, după o pauză de 18 ani. Albumul în discuție numește „Sol Invictus” („Unconquered Sun„) și a fost lansat în mai 2015.

"Cred că ceea ce facem acum reflectă ceea ce am trăit cât nu am mai lansat albume Faith No More. Am dus totul la un alt nivel. Cred că anumite părți au foarte multă forță, iar altele au foarte multă spațialitate. Tot ceea ce facem, cum interacționăm între noi și modul în care cântăm, va suna întotdeuna în felul nostru. Asta facem noi și asta ne face să ne simțim bine. Sperăm că nu va suna ca o gașcă de oameni la 50 de ani....ceea ce, de altfel, suntem!", declara basistul Bill Gould într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

După lansarea single-urilor "Motherfucker", "Superhero" și "Sunny Side Up", Faith No More continuă promovarea discului „Sol Invictus” cu piesa ”Cone Of Shame”. Melodia este lansată împreună cu videoclip în regia lui Gore Cvetanovski, filmat într-un restaurant din Macedonia.

Comentarii