Urmărește-ne în Social Media

F.Charm - Încerc să iubesc feat. Paula Hriscu

F.Charm continuă seria de piese cu mesaj și prezintă publicului o colaborare inedită, cu Paula Hriscu. Noul single se numește ”Încerc să iubesc” și este acompaniat de un videoclip gândit și regizat de F.Charm.

"Încerc să iubesc" este cea de-a 4-a piesa extrasă de pe albumul cu nr.7. al artistului. Melodia este compusă de F.Charm împreună cu Paula Hriscu.

"Cu multă dragoste, Oaia Neagra si Paula Hriscu despre iertare si pace!", a transmis F.Charm.

F.Charm, pe numele real Bogdan Vlăsceanu, a intrat pentru prima oară într-un studio la vârsta de 13 ani (1994), la îndemnul lui Drops și 1Q Sapro (Morometzii). În 1999 a format alături de Ais trupa Bisnizz, la scurtă vreme fiind lansat primul său material discografic, "Tot ce vreau", LP produs de Cheloo (Parazitii). Urmează albumele "Cărari pe lună" (2000) și "Album tare de tot" (2002), alături de Drops (ex Morometzii).

Începând cu anul 2004, a început să producă piese pentru el, dar și pentru alți artiști, precum Delia ("Dale", "Wella, Wella", "Africana", "Doi în 1", "Ia-mă de mână"), Lora ("Find Me", "Come along"), Matteo ("Andale").

Artist, compozitor sau producător, F. Charm reușește cu fiecare piesă lansată să cucereasca publicul cu beaturi inedite, având în repertoriu melodii apreciate de public precum "30 de grade" (feat Ligia), "Nu iese fum fara foc" (feat Caitlyn), "Mama" (feat Elena Gheorghe), "Cod roșu" etc.

PUBLICITATE
Comentarii