Urmărește-ne în Social Media

F. Charm feat. Elena Gheorghe - Mama

F. Charm a lansat alături de Elena Gheorghe un nou single, intitulat sugestiv “Mama”. Videoclipul piesei a fost regizat de Alin Surdu, versurile fiind semnate de F.Charm.

Piesa ”Mama” spune o poveste cu suflet, în care portretul mamei este trasat cu bunătate, iubire și înțelegere. Temerile de a o pierde sunt exprimate prin linia melodică, ce încercă să acopere golul în care cuvintele au fost reprimate.

"A venit momentul să vă prezint noul meu single ,“Mama”, alături de o voce inconfundabilă – Elena Gheorghe. Aveam de mult timp în plan să scriu o piesă dedicată celei mai pure ființe din viața mea, dar încă nu-mi găseam cuvintele. La un moment dat cred că a fost ceva divin, este singura piesă la care versurile refrenului mi-au venit în cap instant, fără să trebuiască să le gândesc. Această piesă a luat naștere în studio-urile Lanoy Production, chiar înaintea hit-ului “30 de grade”, dar această așteptare a meritat. În această piesă mi-am pus sufletul, trăirile și toate gândurile sincere ce le aveam față de mama, cuvinte pe care nu i le-am spus vreodata. Videoclipul este cel la care am avut cea mai mare emoție, pentu că alături de mine au filmat mama, sora și nepoțica mea. Sper ca această piesă să ne aducă aminte mereu că nici unul dintre noi nu e singur și că fiecare avem câte un înger păzitor cu suflet nemărginit, pe care-l cheamă simplu și frumos – MAMA." - F. Charm

"E o piesă cu un mesaj absolut special, cu o emoție foarte puternică și toată ziua de filmare a avut o energie cu care știu că nu o sa mă mai întâlnesc curând. Toate cele 10 mame din clipul piesei, toată acea bucurie și dragoste pentru puii lor - fie că aveau câteva săptămâni, fie că erau adulți cu propriile lor realizări - au fost de poveste și au conturat și mai bine toată starea “de grație” în care am fost și eu și F. Charm. Iar momentul în care a trebuit să filmez secvența cu tot “clanul de mame incredibile" din familia Gheorghe (bunica mea de 81 de ani, Dada, pe care o ador și care m-a crescut de când eram de câteva luni, mama mea, atât de frumoasă și dulce, sora mea draga și copiii noștri) este, spun eu, una din acele experiențe de neuitat, pe care mă bucur că le împărtășesc cu toți fanii mei." - Elena Gheorghe

În avanpremiera noului single, cei doi artiști au demarat pe rețelele de socializare campania #vorbamamei, alături de nume sonore ca: Deepcentral, Randi, Ilinca Vandici, Matteo. Fanii care doresc să afle mai multe detalii despre campanie pot vizita paginile de Facebook ale Elenei Ghoerghe și F. Charm.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Vunk și Elena Gheorghe au lansat piesa "Ce m-aș face fără tine" - AUDIO

Vunk și Elena Gheorghe marchează o colaborare plină de melancolie. Muzicienii au lansat "Ce m-aș face fără tine", o baladă emoționantă, pe care te invităm să o asculți în articol.

Publicat

pe

Vunk & Elena Gheorghe - Ce m-aș face fără tine
Vunk & Elena Gheorghe - Ce m-aș face fără tine │ FOTO: captură YouTube

Compusă de Cornel Ilie și Gabriel Maga, "Ce m-aș face fără tine" vorbește despre dragostea ideală, acel suflet pereche pe care, se spune, îl întâlnești o singură dată în viața. Versurile sunt acompaniate de o partitură muzicală delicată și emoționantă.

AUDIO: Vunk & Elena Gheorghe - Ce m-aș face fără tine

Vunk este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă", "Vreau o țară că afară", "Așa și", "Numai la doi" sau "Vino du-te" au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

În 2018, formația Vunk a devenit protagonista primului documentar al unui artist român - "Jur să spun adevărul". Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, Vunk își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa Vunk a lansat albumul "Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului" printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din București.

Elena Gheorghe s-a făcut remarcată inițial ca solista trupei Mandinga, alături de care a lansat două albume de studio: "...de corazón" (2003) și "Soarele meu" (2005), cel din urmă primind discul de aur pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare.

În 2006, Elena Gheorghe a părăsit trupa Mandinga și a început o carieră solo de succes. Artista are în portofoliu piese apreciate de public, precum "Body Song", "Ecou", "Antidot", "Autograf", "Până dimineață". Hituri ca "Mamma Mia", "Midnight Sun" și "Senor Loco" au depășit granițele țării, ocupând primele poziții în topuri din Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia. În ultima vreme, Elena Gheorghe s-a îndreptat către muzica armânească, lansând o serie de melodii, dar și un album, "Lunâ Albâ" (2019).

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2