Urmărește-ne în Social Media

F. Charm - Dansul ielelor

F. Charm ne amintește care sunt adevăratele valori, dincolo de iluzii și speranțe deșarte. ”Dansul ielelor” este noua piesă a artistului și vine acompaniată de un videoclip realizat după un concept gândit de F.Charm și Florin Nedelcu.

"Dansul ielelor" este cea de-a-5-a piesa extrasă de pe albumul "Negru pe alb" și este compusă de F. Charm (text/instrumental).

""Ielele mele" sunt transpunerea oamenilor ce promit, ce-ti oferă speranțe, vând iluzii, ca mai apoi să se bucure de eșecul tău provocat de ei prin câștigul încrederii ce l-ai oferit orbește!" - F. Charm

F.Charm, pe numele real Bogdan Vlăsceanu, a intrat pentru prima oară într-un studio la vârsta de 13 ani (1994), la îndemnul lui Drops și 1Q Sapro (Morometzii). În 1999 a format alături de Ais trupa Bisnizz, la scurtă vreme fiind lansat primul său material discografic, "Tot ce vreau", LP produs de Cheloo (Parazitii). Urmează albumele "Cărari pe lună" (2000) și "Album tare de tot" (2002), alături de Drops (ex Morometzii).

Începând cu anul 2004, a început să producă piese pentru el, dar și pentru alți artiști, precum Delia ("Dale", "Wella, Wella", "Africana", "Doi în 1", "Ia-mă de mână"), Lora ("Find Me", "Come along"), Matteo ("Andale").

Artist, compozitor sau producător, F. Charm reușește cu fiecare piesă lansată să cucereasca publicul cu beaturi inedite, având în repertoriu melodii apreciate de public precum "30 de grade" (feat Ligia), "Nu iese fum fara foc" (feat Caitlyn), "Mama" (feat Elena Gheorghe), "Cod roșu" etc.

PUBLICITATE
Comentarii