Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Eyeswitch - Chasing the Chasers

O nouă trupă de alternative-metal îşi face loc în peisajul muzical divers al Bucureştiului: Eyeswitch, trupa care „urmăreşte urmăritorii”. Mixat şi masterizat de către Jonathan Schnitzspan (Bitburg, Germania), ”Chasing the Chasers” este primul single al trupei, extras de pe albumul ce se va lansa în toamna acestui an.

Deşi trupa Eyeswitch face parte din curentul alternative-metal, videoclipul este luminos şi colorat, filmat liber şi jucăuş de către Cristi Prefac, în Grădina Viitorului – Modulab.

Despre "Chasing the Chasers" (în traducere “urmărind urmăritorii”), vocalul trupei, Florin Andrei, spune că “nu este o situaţie atipică, ba dimpotrivă: un fenomen destul de des întâlnit dintotdeauna pe-aici pe Pământ. E că faza în care la Modulab la un moment dat motanul casei urmarea o înaripată şi eu mă uităm la el, sau momentul în care te uiţi pe hublou şi vezi că o aeronava se îndreaptă incredibil de repede de cea în care te afli; par că se vor intersecta dar nu o fac, ea îşi urmează cursul mai departe, iar tu o urmăreşti cu privirea. Am citit recent în Decât O Revistă un articol de Carmen Bugan, care povesteşte cum pe timpurile de 'glorie' băieţii cu ochi albaştri ascultau cum schimbă microfoanele alţi băieţi cu ochi albaştri... sau gri, la părinţii ei în casă (tatăl ei fusese disident) – urmăritorii erau urmăriţi.”

Piesa se poate asculta atât pe canalul oficial de youtube al trupei, cât şi în FM sau la posturile de radio online.

Eyeswitch îi are în componență pe Florin (voce), Andrei (chitară), Mizdan (bass) şi Marcel (tobe).

Citește mai multe despre Eyeswitch
Videoclipuri cu Eyeswitch
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE