Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Videoclip oficial: Eyedrops - Prezent

Băieții de la Eyedrops au lansat de curând videoclipul piesei ”Prezent”, prin care plănuiesc producerea unui album, ce va fi gata în toamna sau primăvara anului viitor. Videoclipul a fost regizat de Paul, solistul trupei și a fost filmat în Breaza.

Trupa Eyedrops a lansat videoclipul piesei ”Prezent”, care i-a solicitat cel mai mult până acum, după cum recunosc băieții din trupă.

”Pe cât de firesc ne-a fost s-o naștem, pe-atât de greu ne-a fost s-o educăm, s-o creștem până la vârsta la care sa stea pe propriile picioare. Povestea ”Prezent”-ului este, cumva, și povestea Eyedrops de până acum. Piesa asta a fost mai degraba o școală de muzică, care ne-a obligat pe fiecare, pe rând, să renunțăm la ceva din ce ce știam ca fiind sigur, sau important pentru noi. Trebuie, mai ales când ai de-a face cu trei berbeci și-un leu, să le tăvălești un pic orgoliile înainte de un drum lung. Piesa asta ne-a cam tăvălit pe toti. Nu ne așteptam, dar cred ca asta ne-a forțat sa ne sudam mai repede", spune Paul Manolescu, liderul trupei Eyedrops.

Cu ”Prezent”, Eyedrops intra în linie dreaptă în construcția unui nou album, ce va fi gata în toamna sau în primăvara anului viitor, si care va fi unul în limba română.

Acest moment marchează și venirea în trupă a lui Andrei Marica, din chitara și viziunea căruia a pornit, de altfel, Prezent. Pe Andrei Marica îl știm si sub numele de Andrew Marica, acesta fiind proiectul lui solo, sub care a lansat până acum piese ca Forever Gone sau Most Beautiful Day. Tot acum are loc trecerea lui Miche Marcu (taur), până acum chitarist în Eyedrops, la rolul de producator muzical și balanță energetică a trupei.

Cât despre videoclip, acesta este regizat de către Paul, vocalul trupei, și a fost filmat pe parcursul a două zile în Breaza, Prahova.

”Am condus cu ochii închiși, era să facem câteva accidente, mi-au luat foc pantalonii și mi-am distrus mașina. A fost de departe cea mai distractivă și cu sens filmare pe care am avut-o vreodată" - Eyedrops.

În videoclip, vom recunoaște masina cu care Eyedrops a pornit la drum în 2012, cu clipul pentru piesa Love Download, și pe Thompson, câinele trupei, prezent și el, de altfel, în primul clip Eyedrops, regizat de Ion Puican.

Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE