Urmărește-ne în Social Media

Eyedrops - Minune

Eyedrops cântă despre recunoștință și bucuria de a trăi. "Minune" este o constatare a direcției bune, pavate cu greșeli atât de necesare.

""Minune" a apărut în semn de recunoaștere a greșelilor care ne-au adus aici, a minunilor deghizate în accidente, pe care de-am fi avut ocazia, le-am fi ocolit.

"Minune" este despre unde suntem în fiecare clipă a vieții noastre: acolo unde trebuie." -  Eyedrops

"Minune" se regăsește "Albumul Fără Sfârșit" al trupei EYEDROPS. Discul a fost lansat în iunie 2019 și poate fi achiziționat în format digital de pe pagina de bandcamp a trupei.

Trupa Eyedrops și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică, lansând piese ca "Spre Soare", "Prezent" sau "Bicicleta" și devenind una dintre cele mai inovatoare trupe din peisajul autohton.

Concertele Eyedrops au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Eyedrops înseamnă Paul "Paicu" Manolescu (voce), Andrei Marica (voce, chitară), Aurel Ciucur (tobe) și Miche Marcu (bas).

PUBLICITATE
Comentarii