Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi

Videoclip oficial: Evanescence - Imperfection

Imperfecţiunea este ceea ce ne defineşte ca fiinţe umane, fiind un subiect des explorat de artişti. Este abordat şi de către Evanescence în piesa "Imperfection", care tocmai a primit un videoclip transformat în veritabil scurt metraj emoţionant.

Piesa "Imperfection" debuta luna trecută, iar acum are parte de un material vizual sugestiv şi tragic în intro. O fetiţă pare a-şi fi pierdut un părinte, iar Amy Lee veghează în ploaie, privind întreaga scenă dintr-o altă dimensiune. Faţă de melodia auzită luna trecută, avem acum parte de un intro extra, ceva mai complex şi pe bază de pian clasic.

Single-ul este extras de pe albumul "Synthesis", care debutează pe 10 noiembrie. Este o creaţie muzicală în tonul întregului disc, care oferă o reinterpretare orchestralo-electronică a celor mai cunoscute piese Evanescence. Sunt incluse şi două melodii noi, printre care şi "Hi-Lo", colaborare cu celebra violonistă Lindsey Stirling. Trupa a pornit deja turneul de promovare a LP-ul nou de pe 14 octombrie, cu concerte pe Coasta de Vest.

Turneul "Synthesis Live" implica aportul unei orchestre şi segmente de pian cântate de Amy Lee însăşi, o virtuoză a acestui instrument. Combinaţia dintre muzică electronică şi orchestraţie poate fi auzită din plin pe "Imperfection". Meritul îi revine lui David Campbell, dar s-a ocupat de aranjamente şi elementele de programare a instrumentelor şi sample-urilor.

Este pentru prima oară când Evanescence pleacă în turneu cu o orchestră, iar Amy Lee se declară încântată de acest lucru şi de posibilitatea de a se axa profund pe voce. Grupul american ne-a vizitat în această vară la Arenele Romane, cu o reprezentaţie plină de emoţie şi apropiată de perfecţiune. La Arene s-au auzit piese clasice precum "Everybody's Fool", "Going Under", dar şi "My Immortal".

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescence
Videoclipuri cu Amy LeeEvanescence
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE