Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Evanescence - Imperfection

Imperfecţiunea este ceea ce ne defineşte ca fiinţe umane, fiind un subiect des explorat de artişti. Este abordat şi de către Evanescence în piesa "Imperfection", care tocmai a primit un videoclip transformat în veritabil scurt metraj emoţionant.

Piesa "Imperfection" debuta luna trecută, iar acum are parte de un material vizual sugestiv şi tragic în intro. O fetiţă pare a-şi fi pierdut un părinte, iar Amy Lee veghează în ploaie, privind întreaga scenă dintr-o altă dimensiune. Faţă de melodia auzită luna trecută, avem acum parte de un intro extra, ceva mai complex şi pe bază de pian clasic.

Single-ul este extras de pe albumul "Synthesis", care debutează pe 10 noiembrie. Este o creaţie muzicală în tonul întregului disc, care oferă o reinterpretare orchestralo-electronică a celor mai cunoscute piese Evanescence. Sunt incluse şi două melodii noi, printre care şi "Hi-Lo", colaborare cu celebra violonistă Lindsey Stirling. Trupa a pornit deja turneul de promovare a LP-ul nou de pe 14 octombrie, cu concerte pe Coasta de Vest.

Turneul "Synthesis Live" implica aportul unei orchestre şi segmente de pian cântate de Amy Lee însăşi, o virtuoză a acestui instrument. Combinaţia dintre muzică electronică şi orchestraţie poate fi auzită din plin pe "Imperfection". Meritul îi revine lui David Campbell, dar s-a ocupat de aranjamente şi elementele de programare a instrumentelor şi sample-urilor.

Este pentru prima oară când Evanescence pleacă în turneu cu o orchestră, iar Amy Lee se declară încântată de acest lucru şi de posibilitatea de a se axa profund pe voce. Grupul american ne-a vizitat în această vară la Arenele Romane, cu o reprezentaţie plină de emoţie şi apropiată de perfecţiune. La Arene s-au auzit piese clasice precum "Everybody's Fool", "Going Under", dar şi "My Immortal".

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescence
Videoclipuri cu Amy LeeEvanescence
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE