Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Videoclip oficial: Ester Peony - 7 Roses

Ester Peony, reprezentanta României la ediția 2019 a Eurovision, a lansat videoclipul noului single ”7 Roses”. Piesa fost compusă de artistă împreună cu Alexandru Șerbu și Ioana Victoria Badea, alături de care a compus și single-ul ”On a Sunday”.

"Am scris această piesă alături de cea mai bună prietenă a mea, Ioana Victoria Badea, ca un tonic pentru toate fetele care sunt sau au fost dezamăgite la un moment dat de un bărbat. Cred că toate fetele ne regăsim atunci când spunem «Those Motherf*ckers!» . Îmi doresc ca această piesă, prin versurile ei, să inspire cât mai multe femei în a lăsa trecutul acolo unde îi este locul, spre un viitor frumos, demn de o femeie puternică și independentă. Mulțumesc echipei și lui Quba, care a reușit să surprindă prin scenariu și regie puterea și independența feminină, pe care le-am amintit mai devreme, într-o manieră fresh, fun și de ce nu, îndrăzneață", povestește Ester.

În vârstă de 25 de ani, Ester Alexandra Crețu, cunoscută ca Ester Peony, și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, atunci când locuia împreună cu familia sa în Montreal, Canada. În 2014, Ester începe să compună muzică pentru artiști precum DJ Rynno, Sylvia, Tamy și Pepe. În iarna aceluiași an, Ester a lansat alături de Ana Baniciu, Puya, Doddy, Vescan și Mahia "Cuminte de Crăciun", iar un an mai târziu lansează primul single din carieră, "Sub aripa ta" (feat. Vescan), care a cucerit topurile muzicale și a adunat peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube. La începutul anului 2018, lansează "Dig it", un EP ce conține patru piese: "On My Way", "So Fine", "Leaving Tomorrow" și "Dig It".

Citește mai multe despre Ester Peony
Videoclipuri cu Ester Peony
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE