Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Eros Ramazzotti - Una Idea Especial

Eros Ramazzotti a lansat videoclipul noului single ”Una Idea Especial”. Melodia este extrasă de pe albumul ‪”Perfetto” (în traducere ”Perfect”), ce va fi promovat anul acesta și în România, în cadrul unui concert ce va avea loc la Cluj-Napoca.
Urmărește-ne pe

Noul single Eros Ramazzotti, ”Una Idea Especial”, beneficiază și de o versiune în limba italiană, ”Sei Un Pensiero Speciale”. Această variantă este disponibilă mai jos.

După mai mult de 30 de ani de la debut, Eros Ramazzotti adaugă un nou capitol unei cariere muzicale impresionante, ce poate fi descrisă prin cifră-record de 50 de milioane de albume vândute. Anul acesta, artistul italian a lansat cel de-al 13-lea disc, „Perfetto„, turneul de promovare a albumului urmând să îl aducă și în țara noastră, la Cluj-Napoca. Concertul va avea loc pe 24 septembrie, la Sala Polivalentă.

Eros Ramazzotti a început să învețe chitara la vârsta de 7 ani și a încercat să-și croiască un drum pe platourile de filmare, inițial ca figurant. Familia l-a încurajat, și tânărul Eros și-a scris primele cântece în colaborare cu tatăl Rodolfo, muncitor în construcții pe timp de zi, muzician noaptea. În 1981 ia parte la concursul muzical „Nuove di Castrocaro” și ajunge în finală cu compoziția proprie ”Rock ‘80„, prinzând astfel și primul său contract cu o casă de discuri.

În 1982 lansează primul single, „Ad un Amico” și lucrează cu compozitorul și muzicianul Renato Brioschi, mentorul său în drumul spre victoria din 1984 la Sanremo, unde câștigă la categoria debutanți. Urmează apoi lansarea primului său album, „Cuori Agitati”, atât în italiană, cât și spaniolă.

Single-ul “Una Storia Importante” se vinde în milioane de copii în Franța, și devine un hit în restul Europei, iar Eros Ramazzotti ajunge un nume internațional.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Eros Ramazzotti
Videoclipuri cu Eros Ramazzotti
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE