Urmărește-ne în Social Media

Eros Ramazzotti - Alla Fine Del Mondo

Eros Ramazzotti a lansat videoclipul noului single ”Alla Fine Del Mondo”. Piesa vorbește despre acea iubire care îți dă forță să mergi ”Până la capătul lumii”. Melodia este extrasă de pe albumul ‪”Perfetto” (în traducere ”Perfect”), așteptat pe piață anul acesta.

"Piesa ”Alla Fine Del Mondo” este una surprinzătoare, având un sound diferit față de ceea ce fanii s-ar aștepta să audă. Melodia are influențe de folk și country modern, utilizând instrumente acustice specifice acestui stil, ce particularizează compoziția și o fac de neuitat de la prima ascultare. Pentru iubire, mergi ”Până la sfârșitul lumii” (”Alla Fine Del Mondo”), traversezi preerii nesfârșite, treci peste capcane și pericole și te avânți spre teritorii neexplorate. Ca Don Quijote, pentru a ne urma visul, suntem dispuși să luptăm cu morile de vânt, împotriva unor uriași reali sau imaginari", apare în comunicatul oficial al Universal Music Italia.

Alla Fine Del Mondo” este primul single extras de pe noul album al artistului italian, ”Perfetto”. Cel de-al 13-lea material de studio Eros Ramazzotti va fi lansat pe 14 mai, la 3 ani de al LP-ul anterior, “Noi”.

Piesa ”Alla Fine Del Mondo” este compusă de Eros Ramazzotti în colaborare cu Francesco Bianconi, Kaballà, Ignacio Maño Guillén și Claudio Guidetti. Videoclipul melodiei a fost filmat în deșertul Tabernas din Spania și la periferia orașului Milano. Regia este semnată de Jacopo Rondinelli.

Comentarii