Urmărește-ne în Social Media

Eros Ramazzotti & Alejandro Sanz - Sono

Eros Ramazzotti lansează împreună cu Alejandro Sanz piesa "Sono". Colaborarea celor doi artiști este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Sono" reprezintă întâlnirea a doi giganți ai muzicii internaționale - cu vânzări combinate de 120 de milioane de discuri - ce au decis să-și aducă împreună talentele unice.

Vocea senzuală a lui Alejandro Sanz, artistul spaniol cu ​​cel mai mare număr de premii Grammy din istorie, cu un total de 4 și 25 Latin Grammy, se alătură timbrului inconfundabil al lui Eros Ramazzotti, pentru o invitație de a crede în visurile tale. Uneori, nu este nevoie de mult pentru a te ridica din momentele dificile: prietenii vechi și puterea amintirilor ne pot ajuta să ne regăsim adevăratul sine.

Videoclipul melodiei este regizat de Adrián Egea, bazat pe un concept de Eros Ramazzotti și Sergio Pappaletera. Scurtmetrajul este un veritabil salt în trecut, avându-i în rolurile principale pe Alejandro și Eros ca niște copii care urmăresc o minge - la fel ca urmărirea unui vis, cu atitudinea lipsită de griji pe care doar copiii o pot avea. Narațiunea urmează apoi o lungă cronologie, transportându-ne până în prezent: doi bărbați maturi, de succes, cântând despre frumusețea vieții, fără a-și uita rădăcinile.

"Sono" este extrasă de pe albumul "Battito Infinito" al lui Ramazzotti. Materialul va fi lansat pe 16 septembrie. Artistul italian va porni într-un turneu de promovare a acestui disc și va ajunge și în România, cu un concert la Sala Palatului din București.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Eros Ramazzotti lansează piesa "Ama" şi anunţă un nou album, "Battito Infinito"

Eros Ramazzotti face o surpriză fanilor în 2022, lansând un nou album intitulat "Battito Infinito". De pe acest album putem asculta primul single chiar acum, "Ama" fiind animat de chitară şi percuţie rock şi un mesaj de a iubi pe oricine doreşti.

Publicat

pe

Coperta album Eros Ramazzotti Battito Infinito
Coperta album Eros Ramazzotti Battito Infinito │ FOTO: Eros Ramazzotti

Eros Ramazzotti ne oferă în 2022 un nou album, intitulat "Battito Infinito", care va fi disponibil începând cu data de 16 septembrie 2022. Au trecut 4 ani de la ultimul album al muzicianului italian în vârstă de 58 de ani, "Vita ce n'e". "Ama" începe misterios, cu un bas şi o voce adâncă a lui Eros, urmată de un crescendo provocat de tobe, pentru a exploda în refrenul care se va auzi multă vreme pe radiourile europene.

"Battito Infinito" este un proiect internaţional care combină lansarea unui LP cu un turneu mondial, care îl va aduce pe artist inclusiv în România. Oprirea de la noi face parte dintr-un turneu internaţional, "Battito Infinito World Tour", produs de Radiorama. Începe în septembrie 2022 şi ţine până în mai 2023, ducându-l pe muzician în cele mai mari oraşe din lume.

Iată ce a spus artistul despre proiectul său nou:

M-am gândit la aceste concerte pentru a sărbători mai bine noile melodii care urmează să fie lansate. M-am implicat, urmărind fiecare etapă a acestei lucrări și având grijă de fiecare detaliu și nuanță. În fiecare dintre aceste spectacole va exista o mică parte din mine și povestea mea. Abia aștept să mă întâlnesc și să îmbrățișez din nou fanii mei din întreaga lume, deoarece cred că acesta este cel mai bun mod de a face față acestui moment complex și să încep din nou să fac muzică. Împreună.

"Ama" transmite mesajul de a iubi aşa cum vrei, fără bariere şi restricţii, de a celebra acest sentiment în toate formele sale. Instrumentalul şi negativul sunt surprinzător de eclectice, incluzând elemente de rock, pop, dar şi EDM chiar. Regele baladelor autobiografice are un bariton rezonant şi energetic, iar în 2022 îşi duce discografia la 15 materiale.

Pe Eros Ramazzotti îl vom vedea în concert în România pe 23 aprilie 2023, în cadrul unui concert organizat la Sala Palatului.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Eros Ramazzotti concertează la Sala Palatului în 2023

Eros Ramazzotti vine la București cu un concert de neratat pentru fanii muzicii sale. Italianul urcă pe scena Sălii Palatului în primăvara anului viitor. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Poster concert Eros Ramazzotti la București
Poster concert Eros Ramazzotti la București

Fanii din România vor avea ocazia să îl vadă pe îndrăgitul cântăreț pe 23 aprilie 2023 la Sala Palatului din București. Primele 100 de bilete din fiecare categorie vor putea fi achiziționate la un preț special, începând cu data de 23 iunie.

Evenimentul face parte din turneul "Battito Infinito", ce promovează albumul cu același nume. Discul va fi lansat pe 16 septembrie 2022. O aventură live impresionantă care, din septembrie 2022 până în mai 2023, îl va aduce pe Eros Ramazzotti în unele dintre cele mai importante orașe din lume, pentru a celebra călătoria muzicală a noului album live pentru prima dată împreună cu fanii din întreaga lume.

Eros Ramazzotti este, fără îndoială, unul dintre cei mai de succes artiști, cu melodii care au marcat istoria muzicii italiene, melodii care au fost auzite în întreaga lume: 70 de milioane de discuri vândute, două miliarde de streamuri și aproape 2 miliarde de vizualizări pe YouTube.

După 14 albume de studio, turnee europene și mondiale complet epuizate, nenumărate premii, certificări și recunoașteri, acum își aniversează 35 de ani de carieră cu "World Tour Premiere" - zece evenimente exclusive pentru un nou capitol din cariera sa artistică și muzicală, în cinci dintre cele mai prestigioase arene din lume, începând cu 15 septembrie 2022 la La Maestranza din Sevilla, apoi la Agrigento, Verona, Atena și Cezareea.

Cel mai recent album lansat se numește "Vita ce n'è" (2018). Discul a fost promovat printr-un turneu colosal de peste 90 de spectacole în 32 de țări din întreaga lume. Apoi, Eros Ramazzotti a început un proiect de remasterizare și reeditare pe vinil și în format digital a discurilor care i-au marcat călătoria artistică, o călătorie muzicală prin multe etape diferite, menită pentru a redescoperi un catalog atemporal: "Dove C'è Musica", "Nuovi Eroi", "Tutte Storie", "ER9S", "Stilelibero", "In Ogni Senso", "In Certi Momenti".

În noiembrie 2021, a fost primul artist italian care a semnat un acord global pentru activitatea sa artistică din întreaga lume: un acord între Radiorama - compania moștenită care produce toată opera artistică a lui Ramazzotti - și Vertigo, o companie italiană care face parte din Grupul Eventim Live International, un gigant german de divertisment. Pentru prima dată, un artist italian a încheiat un parteneriat cu o singură entitate, lider în domeniul producției live, pentru toate aspectele carierei sale.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4