Urmărește-ne în Social Media

Eros Ramazzotti & Alejandro Sanz - Sono

Eros Ramazzotti lansează împreună cu Alejandro Sanz piesa "Sono". Colaborarea celor doi artiști este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Sono" reprezintă întâlnirea a doi giganți ai muzicii internaționale - cu vânzări combinate de 120 de milioane de discuri - ce au decis să-și aducă împreună talentele unice.

Vocea senzuală a lui Alejandro Sanz, artistul spaniol cu ​​cel mai mare număr de premii Grammy din istorie, cu un total de 4 și 25 Latin Grammy, se alătură timbrului inconfundabil al lui Eros Ramazzotti, pentru o invitație de a crede în visurile tale. Uneori, nu este nevoie de mult pentru a te ridica din momentele dificile: prietenii vechi și puterea amintirilor ne pot ajuta să ne regăsim adevăratul sine.

Videoclipul melodiei este regizat de Adrián Egea, bazat pe un concept de Eros Ramazzotti și Sergio Pappaletera. Scurtmetrajul este un veritabil salt în trecut, avându-i în rolurile principale pe Alejandro și Eros ca niște copii care urmăresc o minge - la fel ca urmărirea unui vis, cu atitudinea lipsită de griji pe care doar copiii o pot avea. Narațiunea urmează apoi o lungă cronologie, transportându-ne până în prezent: doi bărbați maturi, de succes, cântând despre frumusețea vieții, fără a-și uita rădăcinile.

"Sono" este extrasă de pe albumul "Battito Infinito" al lui Ramazzotti. Materialul va fi lansat pe 16 septembrie. Artistul italian va porni într-un turneu de promovare a acestui disc și va ajunge și în România, cu un concert la Sala Palatului din București.

Comentarii