Urmărește-ne în Social Media

Eric Clapton - Stones In My Passway

Eric Clapton a lansat videoclipul noului single ”Stones In My Passway ”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 23-lea album de studio al muzicianului, "I Still Do".

După compilația Best Of ”Forever Man” lansată în 2015, cu prilejul aniversării vârstei de 70 de ani, Eric Clapton a revenit în 2016 cu un nou album de studio. Pe 20 mai, reputatul muzician a lansat cel de-al 23-lea album de studio din carieră. Discul este intitulat "I Still Do" și este produs de Glyn Johns, cu care Clapton a mai colaborat în 1977, pentru ”Slowhand”, și în 1978, pentru ”Backless”.

”Am lucrat cu mulți chitariști talentați de-a lungul anilor, dar Eric este pur și simplu ceva rar întâlnit, niciodată nu stă să definească ceva până la al nu știu câte-lea nivel. Ceea ce cântă el este o reacție bazată pe emoție la ceea ce aude în jur, la ceea ce sugerează piesa, sau orice alt aspect....Muzica pornește direct din inima lui către degetele sale”, a declarat producătorul Glyn Johns într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Pe noul album sunt incluse atât piese originale, cât și cover-uri după Bob Dylan (“I Dreamed I Saw St. Augustine”) și după regretatul muzician de blues Robert Johnson (“Stones in My Passway”).

Cea de-a doua piesă extrasă de pe disc se numește ”Stones In My Passway”. Vizualul melodiei oferă publicului oportunitatea de a-l urmări pe Eric Clapton în studioul de înregistrări.

Comentarii