Urmărește-ne în Social Media

Epica - Universal Love Squad

Cu prilejul a 1000 de show-uri aniversare, Epica a interpretat live pentru prima oară piesa ”Universal Love Squad”. Momentul a fost imortalizat printr-un videoclip ce surprinde prestația trupei, dar și reacția fanilor, cărora le este dedicată piesa.

”Fani Epica! Avem un nou videoclip pentru voi! În cadrul show-ului aniversar cu numărul 1000, pe care l-am susținut la Poppodium 013 în Tilburg, am cântat live pentru prima oară piesa ”Universal Love Squad”! Urmăriți videoclipul pentru a vedea ce a ieșit.

Acest videoclip este dedicat fanilor noștri iubiți din toată lumea! N-am fi ajuns niciodată aici fără sprijinul vostru! Ne îndreptăm acum spre următoarele 1000 de show-uri!”

Piesa ”Universal Love Squad” se regăsește pe albumul ”The Holographic Principle”, lansat în octombrie 2016. Piesa este inclusă pe cel de-al doilea disc al LP-ului, ”The Acoustic Principle”.

Cel mai recent material al trupei Epica este EP-ul ”The Solace System”. Lansat în septembrie 2017, materialul a fost compus în perioada înregistrării albumului anterior. De pe acest EP au fost promovate piese precum ”The Solace System”, ”Immortal Melancholy” sau ”Decoded Poetry”.

Epica a susținut mai multe concerte în România, cel mai recent având loc în 2015, la Arenele Romane. Trupa va reveni anul acesta la București, urmând să concerteze în cadrul Metalhead Meeting Festival 2018.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 6 iulie 2018

Metalhead Meeting 2018

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Simone Simons (Epica) salută fanii din România; Urmărește-i mesajul - VIDEO

Formația olandeză EPICA va concerta toamna aceasta în cadrul Maximum Rock Festival. Fanii trupei sunt așteptați la concert, vocalista Simone Simons înregistrând un mesaj special pentru ei.

Publicat

pe

Simone Simons (Epica)
Simone Simons (Epica) │ FOTO: Captură YouTube

Ediția din 2021 a Maximum Rock Festival va readuce la București trupa Epica. Evenimentul a fost reprogramat pentru 11 - 12 septembrie, urmând să aibă loc la Arenele Romane din București.

Simone Simons este nerăbdătoare să revină în România, înregistrând cu prilejul acestui concert un mesaj pentru fanii din țară.

"Bună, România! Epica se întoarce în București pentru a cânta la Maximum Rock Festival, în septembrie anul acesta și de abia așteptăm să vă vedem pe toți acolo", le-a transmis Simone fanilor.

VIDEO: Simone Simons (Epica) salută fanii din România

În diversitatea uneori ameţitoare de formaţii de metal simfonic, EPICA este cu siguranţă o figură aparte. Având ca semn distinctiv vocea maleabilă a frumoasei Simone Simons, ce creează contraste expresive cu vocalizele death-metal ale iniţiatorului Mark Jansen, trupa olandeză te poartă printr-un periplu aventuros presărat cu elemente stilistice dintre cele mai surprinzătoare. După cum scria Eduardo Rivadavia de la baza muzicală de date online Allmusic, atracţia principală a muzicii Epica provine din "explorarea contrastelor sonore dintre lumină şi întuneric".

Cu nouă albume de studio la activ (dintre care două în două variante), Epica este un nume demult consacrat pe scena internaţională metal şi în circuitul concertelor. Cronicile foarte bune de pe site-ul Encyclopaedia Metallum confirmă gustul publicului pentru această muzică a cărei dimensiune live merită urmărită cu atenţie.

Cel mai recent material Epica se numește "Omega" și reflectă strânsa legătură dintre membrii formației, care activează în această formulă din 2007. Piese ca "Rivers" și "The Skeleton Key", extrase de pe acest material, se vor auzi în septembrie și la Arenele Romane

Din lineup-ul Maximum Rock Festival 2021 fac parte și Eluveitie (Elveția), Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Dirty Shirt (Romania), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) și Magnetic (Bulgaria).

Biletele pentru Maximum Rock Festival 2021 pot fi achiziționate online. Găsiți mai multe detalii în Agenda InfoMusic.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4