Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Epica - Universal Love Squad

Cu prilejul a 1000 de show-uri aniversare, Epica a interpretat live pentru prima oară piesa ”Universal Love Squad”. Momentul a fost imortalizat printr-un videoclip ce surprinde prestația trupei, dar și reacția fanilor, cărora le este dedicată piesa.

”Fani Epica! Avem un nou videoclip pentru voi! În cadrul show-ului aniversar cu numărul 1000, pe care l-am susținut la Poppodium 013 în Tilburg, am cântat live pentru prima oară piesa ”Universal Love Squad”! Urmăriți videoclipul pentru a vedea ce a ieșit.

Acest videoclip este dedicat fanilor noștri iubiți din toată lumea! N-am fi ajuns niciodată aici fără sprijinul vostru! Ne îndreptăm acum spre următoarele 1000 de show-uri!”

Piesa ”Universal Love Squad” se regăsește pe albumul ”The Holographic Principle”, lansat în octombrie 2016. Piesa este inclusă pe cel de-al doilea disc al LP-ului, ”The Acoustic Principle”.

Cel mai recent material al trupei Epica este EP-ul ”The Solace System”. Lansat în septembrie 2017, materialul a fost compus în perioada înregistrării albumului anterior. De pe acest EP au fost promovate piese precum ”The Solace System”, ”Immortal Melancholy” sau ”Decoded Poetry”.

Epica a susținut mai multe concerte în România, cel mai recent având loc în 2015, la Arenele Romane. Trupa va reveni anul acesta la București, urmând să concerteze în cadrul Metalhead Meeting Festival 2018.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Epica
Videoclipuri cu Epica
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE