Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: EPICA - The Solace System

Epica a lansat un videoclip de tip animație pentru noul single ”The Solace System”. Piesa denumește ultimul EP al formației, așteptat pe piață în septembrie.

După „The Holographic Principle”, lansat în octombrie 2016, Epica pregătește lansarea unui nou EP. Materialul conține 6 piese noi, compuse în perioada înregistrării albumului anterior.

"Ascultătorii se pot aștepta la un EP la o calitate ridicată - cu piese care sunt mult prea bune pentru a fi folosite doar ca bonus tracks. Am vrut să legăm aceste piese, să le punem în același context. E întotdeauna greu să hotărăști la finalul unei sesiuni de înregistrări ce piese vor fi pe album, pentru că asta înseamnă să ratezi niște piese și să nu le tragi la cea mai bună calitate. Și asta doar pentru că nu se încadrează în flow-ul general al albumului sau pentru că sunt alte piese care se potrivesc mai bine cu versurile", a declarat Mark Jansen.

Noul EP "The Solace System" va fi lansat pe 1 septembrie 2017, prin intermediul Nuclear Blast.

Tracklist ”The Solace System” - Epica:

  1. The Solace System
  2. Fight Your Demons
  3. Architect Of Light
  4. Wheel Of Destiny
  5. Immortal Melancholy
  6. Decoded Poetry

Citește mai multe despre Epica
Videoclipuri cu Epica
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE