BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: EPICA - The Solace System

Epica a lansat un videoclip de tip animație pentru noul single ”The Solace System”. Piesa denumește ultimul EP al formației, așteptat pe piață în septembrie.

După „The Holographic Principle”, lansat în octombrie 2016, Epica pregătește lansarea unui nou EP. Materialul conține 6 piese noi, compuse în perioada înregistrării albumului anterior.

"Ascultătorii se pot aștepta la un EP la o calitate ridicată - cu piese care sunt mult prea bune pentru a fi folosite doar ca bonus tracks. Am vrut să legăm aceste piese, să le punem în același context. E întotdeauna greu să hotărăști la finalul unei sesiuni de înregistrări ce piese vor fi pe album, pentru că asta înseamnă să ratezi niște piese și să nu le tragi la cea mai bună calitate. Și asta doar pentru că nu se încadrează în flow-ul general al albumului sau pentru că sunt alte piese care se potrivesc mai bine cu versurile", a declarat Mark Jansen.

Noul EP "The Solace System" va fi lansat pe 1 septembrie 2017, prin intermediul Nuclear Blast.

Tracklist ”The Solace System” - Epica:

  1. The Solace System
  2. Fight Your Demons
  3. Architect Of Light
  4. Wheel Of Destiny
  5. Immortal Melancholy
  6. Decoded Poetry

Citește mai multe despre Epica
Videoclipuri cu Epica
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE