Festivalul TimeShift - bilete
Bucureștiul va fi capitala europeană a muzicii dance - Cumpără bilete la Festivalul TimeShift
Chester BenningtonChester Bennington, omagiat de fani, prieteni și colegi de breaslă prin mesaje pe Twitter Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting

Videoclip oficial: EPICA - The Solace System

Epica a lansat un videoclip de tip animație pentru noul single ”The Solace System”. Piesa denumește ultimul EP al formației, așteptat pe piață în septembrie.

După „The Holographic Principle”, lansat în octombrie 2016, Epica pregătește lansarea unui nou EP. Materialul conține 6 piese noi, compuse în perioada înregistrării albumului anterior.

"Ascultătorii se pot aștepta la un EP la o calitate ridicată - cu piese care sunt mult prea bune pentru a fi folosite doar ca bonus tracks. Am vrut să legăm aceste piese, să le punem în același context. E întotdeauna greu să hotărăști la finalul unei sesiuni de înregistrări ce piese vor fi pe album, pentru că asta înseamnă să ratezi niște piese și să nu le tragi la cea mai bună calitate. Și asta doar pentru că nu se încadrează în flow-ul general al albumului sau pentru că sunt alte piese care se potrivesc mai bine cu versurile", a declarat Mark Jansen.

Noul EP "The Solace System" va fi lansat pe 1 septembrie 2017, prin intermediul Nuclear Blast.

Tracklist ”The Solace System” - Epica:

  1. The Solace System
  2. Fight Your Demons
  3. Architect Of Light
  4. Wheel Of Destiny
  5. Immortal Melancholy
  6. Decoded Poetry

Citește mai multe despre Epica
Videoclipuri cu Epica
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE