Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: EPICA - Decoded Poetry

EPICA îşi continuă seria de videoclipuri animate cu "Decoded Poetry", un clip cu o poveste în care SF-ul se îmbină cu magia. Noul single lansat de olandezi este extras de pe cel mai nou EP al trupei, "The Solace System". Vă invităm să vizionaţi videoclipul mai jos.
Urmărește-ne pe

"Decoded Poetry" este creat şi produs de către Davide Cilloni, un nume respectat în lumea anime-urilor. Acest clip completează trilogia video a formaţiei EPICA, începută cu "The Solace System" şi continuată cu "Immortal Melancholy". Ambele sunt single-uri extrase de pe EP-ul "The Solace System", lansat în septembrie 2017 prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast.

În a treia parte a acestei poveşti aflăm ce se întâmplă cu dimensiunea alternativă în care se află personajele. Personajele negative din Universal Death Squad ne atacă planeta, iar eroii recurg la magie şi cristale pentru a o apăra. Pare povestea unui joc RPG din Japonia, dar este un anime modern, cu ceva influenţe mistice şi religioase.

În această săptămână EPICA porneşte turneul "The Ultimate Principle Tour - Latin America" în Montevideo, Uruguay. Acesta include 8 concerte în Brazilia, dar şi unele în Argentina, Chile şi Uruguay. Ultimii ani au fost prolifici pentru grup, care pe lângă EP-ul de 6 piese de anul trecut a lansat şi un album complet de studio în 2016, "The Holographic Principle".

Odată cu discul din 2016 trupa lansa episoade dintr-un documentar realizat despre acel material discografic. Dacă veţi asculta cu atenţie ultimele LP-uri şi EP-uri EPICA veţi observa că anumite personaje şi universuri se repetă şi formează o mare poveste SF, în care răufăcătorul e mai mereu acelaşi.

Acest grup de symphonic metal este activ din anul 2002 şi împrumută elemente inedite în muzică sa. De la influenţe de muzică orientală, la power metal, apoi black metal şi folk celtic, toate se regăsesc în compoziţiile olandezilor. EPICA a concertat în România în 2015, la Arenele Romane.

Citește mai multe despre Epica
Videoclipuri cu Epica
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE