Urmărește-ne în Social Media

Enya - So I Could Find My Way

Artista irlandeză Enya a lansat videoclipul celui de-al doilea single de pe noul album "Dark Sky Island". Melodia se numește "So I Could Find My Way" și poate fi descărcată automat de către toți cei care precomandă discul.

La 7 ani de la apariția albumului ”And Winter Came…” (2008), Enya revine cu un nou material de studio. Noul disc al artistei irlandeze se numește “Dark Sky Island” și va fi lansat pe 20 noiembrie 2015. În varianta standard, materialul conține 11 piese noi, alte 3 melodii fiind adăugate în versiunea deluxe.

Cel de-al doilea single extras de pe noul album Enya este ”So I Could Find My Way”. Piesa este promovată printr-un videoclip ce o surprinde pe artista irlandeză interpretând piesa într-o ținută de gală, alături de o orchestră impresionantă.

„Dark Sky Island” este cel de-al 8-lea album de studio din cariera artistei. Discul este inspirat de ultimii 3 ani din viața sa, perioadă în care aceasta a călătorit peste tot în lume. Mai jos puteți asculta fragmente ale tuturor melodiilor incluse pe noul material.

Enya – „Dark Sky Island” – Album Sampler

Recunoscută pentru timbrul distinctiv și stilul muzical aparte, Enya a vândut până în prezent peste 75 de milioane de discuri la nivel internațional. Artista a fost recompensată, de asemenea, cu 4 premii Grammy și o nominalizare la Oscar pentru piesa ”May It Be”, de pe coloana sonoră a filmului ”The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring”.

Criticii muzicali au încercat să o încadreze într-un gen, considerând că stilul new-age ar fi cel mai potrivit. Cu toate acestea, artista consideră că o clasificare de genul acesta nu este necesară. Întrebată într-un interviu în ce gen crede, totuși, că s-ar încadra, artista a răspuns: <<Enya>>, adăugând:

„Influențele mele vin din muzica irlandeză, muzica interpretată în biserică și muzica clasică.”

PUBLICITATE
Comentarii