Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Enter Shikari - There's A Price On Your Head

Enter Shikari a lansat un videoclip de tip animație pentru piesa ”There's A Price On Your Head”. Single-ul este extras de pe albumul “The Mindsweep”, ce va fi promovat și la București în luna octombrie.

Originară din St. Albans, Hertfordshire (Anglia), Enter Shikari s-a format în urmă cu 12 ani, având la baza un stil muzical aparte, ce îmbină post-hardcore cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, cum ar ar fi metalcore sau metal alternativ, alături de elemete din muzica electronică precum dubstep, trance, industrial și ocazional drum and bass. “Take to the Skies”, primul album al trupei, a apărut în luna martie a anului 2007, ajungând pe poziția cu numărul 4 în Official UK Album Chart. Doi ani mai târziu, Enter Shikari și-a lansat cel de-al doilea material, “Common Dreads”, care a intrat înca din prima săptămanâ în clasamentul celor mai bune 20 de albume din Marea Britanie.

A urmat “A Flash Flood of Colour”, lansat în luna ianuarie a anului 2012, un alt succes incontestabil, acesta ocupând prima poziție în același UK Album Chart, fiind totodată premiat de Association of Independent Music cu titlul de Album of the Year. Viziunea trupei asupra vieții este proiectată în muzica lor, aceasta ajungând să influențeze oameni din întreaga lume.

Noul album al formației se numește ”The Mindsweep” și va fi promovat și în România, în cadrul unui concert ce va avea loc pe 5 octombrie 2015. Evenimentul se va desfășura la Arenele Romane.

Primele 200 de bilete au un preț promoțional de 55 de lei. După epuizarea acestei categorii, nu vor fi alocate alte bilete la acest preț. Următoarele bilete vor putea fi achiziționate la 69 de lei, pentru următoarele 200 de bucati, 79 de lei fiind prețul biletelor până în ziua concertului. La intrare, biletele vor costa 110 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Enter Shikari
Videoclipuri cu Enter Shikari
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE