Urmărește-ne în Social Media

Enter Shikari - There's A Price On Your Head

Enter Shikari a lansat un videoclip de tip animație pentru piesa ”There's A Price On Your Head”. Single-ul este extras de pe albumul “The Mindsweep”, ce va fi promovat și la București în luna octombrie.

Originară din St. Albans, Hertfordshire (Anglia), Enter Shikari s-a format în urmă cu 12 ani, având la baza un stil muzical aparte, ce îmbină post-hardcore cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, cum ar ar fi metalcore sau metal alternativ, alături de elemete din muzica electronică precum dubstep, trance, industrial și ocazional drum and bass. “Take to the Skies”, primul album al trupei, a apărut în luna martie a anului 2007, ajungând pe poziția cu numărul 4 în Official UK Album Chart. Doi ani mai târziu, Enter Shikari și-a lansat cel de-al doilea material, “Common Dreads”, care a intrat înca din prima săptămanâ în clasamentul celor mai bune 20 de albume din Marea Britanie.

A urmat “A Flash Flood of Colour”, lansat în luna ianuarie a anului 2012, un alt succes incontestabil, acesta ocupând prima poziție în același UK Album Chart, fiind totodată premiat de Association of Independent Music cu titlul de Album of the Year. Viziunea trupei asupra vieții este proiectată în muzica lor, aceasta ajungând să influențeze oameni din întreaga lume.

Noul album al formației se numește ”The Mindsweep” și va fi promovat și în România, în cadrul unui concert ce va avea loc pe 5 octombrie 2015. Evenimentul se va desfășura la Arenele Romane.

Primele 200 de bilete au un preț promoțional de 55 de lei. După epuizarea acestei categorii, nu vor fi alocate alte bilete la acest preț. Următoarele bilete vor putea fi achiziționate la 69 de lei, pentru următoarele 200 de bucati, 79 de lei fiind prețul biletelor până în ziua concertului. La intrare, biletele vor costa 110 lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiș Enter Shikari concert 2015
Concerte luni, 5 octombrie 2015

Enter Shikari

Loc
Colectiv
PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Enter Shikari va susține un concert la Arenele Romane în noiembrie 2023

Trupa engleză Enter Shikari, celebră pentru stilul unic de alternative rock, electronic rock și post-hardcore, va concerta pe 9 noiembrie 2023 la Arenele Romane. Evenimentul face parte din turneul de promovarea a albumului "A Kiss for the Whole World". Biletele sunt disponibile pentru achiziție. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Enter Shikari la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Enter Shikari revine în țara noastră pentru a le spune fanilor români povestea celui mai recent album. "A Kiss for the Whole World" a fost lansat pe 21 aprilie 2023 și reprezintă cel de-al șaptelea material din discografia trupei. În deschiderea concertului de la Arenele Romane va cânta grupul britanic Lake Malice.

Enter Shikari are la baza un stil muzical aparte, ce îmbină post-hardcore-ul cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, cum ar ar fi metalcore sau metal alternativ, alături de elemete din muzica electronică precum dubstep, trance, industrial și ocazional drum and bass.

A luat naștere în St. Albans, Hertfordshire în 1999, inițial numindu-se Hybryd și era compusă din Roughton "Rou" Reynolds (voce, clape), Chris Batten (bass) și Rob Rolfe (tobe). În 2003, chitaristul Liam "Rory" Clewlow s-a alăturat trupei și au adoptat numele Enter Shikari.

De atunci până în prezent, Enter Shikari a lansat șapte albume de studio: "Take To The Skies" (2007), "Common Dreads" (2009), "A Flash Flood Of Color" (2012), "The Mindsweep (2015), "The Spark" (2017), "Nothing Is True & Everything Is Possible" (2020) și, cel mai recent, "A Kiss for the Whole World", lansat pe 21 aprilie 2023.

Cu primele șase albume, Enter Shikari a debutat în UK Album Chart ocupând locul 5 pentru câteva zile, iar cu "A Flash Flood Of Color" au fost pe locul 1, preț de câteva zile. "Nothing Is True & Everything Is Possible" este albumul cu care trupa a ocupat cea mai bună poziție în topurile britanice de până acum, ajungând pe locul 2 în Official UK Album Chart.

Enter Shikari a susținut in jur de 3000 de spectacole live pe tot globul, inclusiv trei turnee pe stadioane în Marea Britanie, cu concerte în Marea Britanie/Europa în deschiderea The Prodigy, Linking Park și 30 Seconds To Mars. Ultimul turneu al trupei în Marea Britanie (decembrie 2021) a fost sold out, cu un concert principal la Alexandra Palace Londra cu o capacitate de 10.000 de persoane.

Prețuri bilete concert Enter Shikari 2023:

Biletele de acces se găsesc online, la prețul de 175 lei + taxe. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare