BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Enter Shikari - Rabble Rouser

Enter Shikari sunt cu un pas mai aproape de lansarea noului album, prin debutul single-ului "Rabble Rouser". Piesa a primit un videoclip şi în buna tradiţie a trupei are tente şi teme SF acest material vizual.

"Rabble Rouser" este al treilea single de pe noul album, "The Spark", care debutează pe 22 septembrie. A fost precedat de "Supercharge", o colaborare cu Big Narstie şi "Live Outside", care are un videoclip demn de serialul "Black Mirror". În cazul lui "Rabble Rouser" muzicienii au mizat mai multe pe mixaje şi efecte de studio, decât pe instrumente şi pe rockul alternativ clasic.

Piesa începe frenetic, cu un beat de dubstep şi sintetizator cu mult ecou. Elemente de muzică electronică sunt îmbinate cu o chitară serios remixată şi cu o percuţie destul de discretă. Cu siguranţă că single-ul este inedit pentru fanii Enter Shikari, care au avut ocazia să audă un rock alternativ destul de nervos de la britanici în ultimii ani.

Acum sound-ul s-a schimbat şi trupa trece într-o nouă fază, după cum declară chiar Roy Reynolds, solistul Enter Shikari. Nu ar trebui să ne mire deci influenţele de grime şi dubstep, având în vedere că muzicianul este cunoscut şi ca DJ în cluburile britanice. Rou a citat pe lângă genurile muzicale anterior menţionate şi jungle-ul şi garage-ul ca inspiraţie.

Pentru a promova noul LP, trupa va pleca într-un turneu care o va duce pe mari arene europene în intervalul noiembrie-decembrie. Muzicienii vor avea în deschidere trupele Lower Than Atlantis şi Astroid Boys. "The Spark" este albumul 5 pentru grupul activ din 1999 şi a fost produs de către David Kosten, care a lucrat cu Everything Everything şi Bat for Lashes.

A fost descris ca "o coloană sonoră pentru lumea tumultoasă în care trăim". Enter Shikari ne-au vizitat ultima oară în 2015, la Colectiv, urcând pe scenă împreună cu Hacktivist.

Citește mai multe despre Enter Shikari
Videoclipuri cu Enter Shikari
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE