Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Videoclip oficial: Enter Shikari - Live Outside

Dacă aţi auzit de serialul "Black Mirror", cu siguranţă o să vă placă noul videoclip Enter Shikari, "Live Outside". Asta pentru că e pe bază de Big Brother, o societate obsedată de tehnologie şi lipită de căşti de realitate virtuală.

"Live Outside" ne duce într-o distopie în care persoanele lucrează la o linie de împachetare a pastilelor. Toţi oamenii sunt cu zâmbetul pe buze şi când vine momentul pauzei iau pastila şi savurează conţinuturi pe căştile de realitate virtuală. Romanţe, peisaje şi mesaje subliminale se strecoară în acele headseturi, în vreme ce unii dintre cobai se revoltă în cele din urmă.

Spre mijlocul piesei, odată cu rebeliunea semnalată de ţipetele vocalului şi de solo-ul de chitară, vedem cum personajul principal e spălat pe creier. Nu chiar ca în stilul "Clockwork Orange", dar totuşi destul cât să te pună pe gânduri. Enter Shikari nu s-au ferit niciodată să atace teme moderne, având pe ultimul album "The Mindsweep" piese despre sistemul de sănătate din UK sau despre clasa politică.

"Live Outside" a fost auzit prima oară la emisiunea lui Annie Mac de la Radio 1. Trupa lansa un alt single, "Supercharge" în luna mai, o colaborare inedită cu Big Narstie. Enter Shikari tocmai au anunţat şi noul lor LP, numit "The Spark". Va sosi pe 22 septembrie şi a fost produs de către David Kosten, care a lucrat până acum cu Bat for Lashes sau Everything Everything.

Tracklistul noului disc arată astfel:

1. The Spark
2. The Sights
3. Live Outside
4. Take My Country Back
5. Airfield
6. Rabble Rouse’
7. Shinrin-yoku
8. Undercover Agents
9. The Revolt Of The Atoms
10. An Ode To Lost Jigsaw Pieces’ (în two movements)
11. The Embers

Muzicienii ne-au promis un album mai personal, mai melodic şi un "soundtrack pentru o lume tumultoasă". I-am văzut concertând în România în anul 2015, la clubul Colectiv.

Citește mai multe despre Enter Shikari
Videoclipuri cu Enter Shikari
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE