Urmărește-ne în Social Media

Emma Bunton - Baby Please Don't Stop

Emma Bunton, sau "Baby Spice", așa cum încă îi spun mulți dintre fani, a lansat un nou single, intitulat "Baby Please Don't Stop". Melodia este inclusă pe viitorul album solo al artistei, "My Happy Place".

După o pauză de 12 ani, fosta membră Spice Girls Emma Bunton revine cu piesa "Baby Please Don't Stop", ce anunță și un nou album discografic. LP-ul se intitulează "My Happy Place" și conține 10 piese, inclusiv un duet cu Robbie Williams.

"Motivul pentru care mi-am intitulat albumul "My Happy Place" este pentru că e înregistrat împreună cu familia și prietenii mei, ascultând muzică și petrecându-ne timpul în studio.

Toate aceste elemente au dat naștere acestui album. În timp ce înregistram, copiii mei au venit în studio, prietenii mei m-au vizitat, mama mea a ascultat fiecare piesă din nou și din nou. Când sunt la studio sunt atât de fericită.

Pe măsură ce înaintezi în vârstă simți că ai mai multă încredere în tine, pentru că prioritățile tale se schimbă, iar familia mea a devenit punctul central, iar acest album nu este decât cireașa de pe tort", a declarat Emma Bunton pentru Attitude.

"My Happy Place" va fi lansat pe 12 aprilie, până atunci putând fi precomandat de pe site-ul oficial al artistei.

Tracklist "My Happy Place" - Emma Bunton:

  1. Baby Please Don't Stop
  2. I Wish I Could Have Loved You More
  3. Too Many Teardrops
  4. I Only Want to Be with You (feat. Will Young)
  5. Don't Call Me Baby
  6. You're All I Need to Get By (feat. Jade Jones)
  7. Come Away with Me (feat. Josh Kumra)
  8. Emotion
  9. 2 Become 1 (feat. Robbie Williams)
  10. Here Comes the Sun

PUBLICITATE
Comentarii