Urmărește-ne în Social Media

Eminem - Walk On Water ft. Beyonce

Eminem este cunoscut pentru videoclipuri pline de sarcasm, umor şi uneori violenţă, dar odată cu trecerea timpului artistul s-a maturizat. Cel mai nou clip al său este cel introspectiv al piesei "Walk on Water", colaborare cu Beyonce. Vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

Teaserele cu privire la acest clip începuseră cu câteva zile în urmă, iar Slim Shady a lansat în sfârşit materialul vizual în ajun de Crăciun. "Walk on Water" este prezentat ca o pregătire a rapperului pentru o reprezentaţie live. Îl vedem pe Marshall scriind versuri la vechea sa maşină de scris, sau cântând în faţa unei săli goale, cu decoruri 3D asamblate precum amintiri virtualizate.

Multiple ipostaze şi identităţi ale artistului scriu şi rescriu versurile, în căutarea reţetei perfecte. Prin sală se perindă zeci de mii de feţe, care aparţin persoanelor venite să îl vadă pe Shady, în multiplele sale versiuni. Beyonce nu apare în acest videoclip, Eminem rămânând singurul protagonist. Şi pentru că a fost lansat în decembrie, vedem cum sala se umple de zăpadă şi Eminem e transportat pe un câmp îngheţat, într-un pustiu polar.

"Walk on Water" este primul single de pe albumul "Revival", lansat în această lună. Noul disc are toate şansele să ajungă pe locul întâi în Billboard 200 odată încheiată luna curentă. Pentru cei familiarizaţi cu referinţele rafinate, multiplele identităţi ale lui Eminem care bat la maşină reprezintă teoria matematicianului francez Emile Borel.

Acesta a postulat că o maimuţă care loveşte butoanele unei maşini de scris la întâmplare într-o perioadă infinită va ajunge să scrie ceva ce are sens. Operele lui William Shakespeare sunt date ca exemplu de către matematician. Arta este reprezentată cu tot cu sudoare şi travaliul aferent în acest clip.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Eminem apare pe o nouă piesă pentru coloana sonoră a lui "Venom 2", "Last One Standing"

Primul film "Venom" a depăşit toate aşteptările, cu încasări globale uriaşe în ciuda recenziilor criticilor. A ajutat foarte mult şi piesa lui Eminem "Venom" de pe coloana sa sonoră, iar rapperul revine pe un nou track numit "Last One Standing", de această dată într-un featuring cu Skylar Grey. Piesa a fost compusă pentru "Venom 2" şi se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Skylar Grey Eminem Last One Standing
Coperta single Skylar Grey Eminem Last One Standing │ FOTO: Eminem

"Venom 2" sau mai bine zis "Venom: Let There be Carnage" are premiera pe 1 octombrie 2021 în SUA (15 octombrie în România) şi îi pune faţă în faţă pe Tom Hardy în rolul lui Eddie Brock/ Venom şi pe Woody Harrelson în rolul lui Carnage. Woody joacă de fapt rolul unui criminal în serie, care îl muşcă pe Eddie Brock, venit în calitate de jurnalist pentru a îi lua un interviu celui încarcerat. Odată cu sângele lui Brock ajunge în criminal şi ADN-ul lui Venom şi astfel ia naştere un alt simbiot, Carnage.

Pe 30 septembrie a apărut piesa "Last One Standing", de pe coloana sonoră a filmului, o melodie a lui Skylar Grey, pe care apar şi Polo G, Mozzy şi Eminem. Marshall intră pe vers la minutul 2:30 cu un stil sacadat adoptat pe ultimele 3 albume, convertit apoi în acel flow care a intrat în Cartea Recordurilor. Piesa e destul de romantică şi cuminte pentru un soundtrack de film cu anti eroi şi cu tentă horror. "Venom" era ceva mai muşcătoare acum 3 ani.

Eminem a mai colaborat cu Skylar Grey pe hitul "I Need a Doctor", pe care apărea şi Dr. Dre cu fix 10 ani în urmă. În 2016 i-am găsit din nou pe Em şi Skylar pe un track apreciat, "Kill For You". Eminem a fost subiect de ştiri în ultima lună după ce a deschis lanţul de restaurante Mom's Spaghetti în Detroit şi a surprins fanii pe 29 septembrie servindu-i chiar el la tejgheaua localului.

Numele restaurantului este inspirat de versurile hitului din 2002 "Lose Yourself", care a apărut pe coloana sonoră a filmului "8 Mile". Ultimul album al rapperului este "Music to be Murdered By", care a fost lansat în ianuarie 2020 şi a inclus apreciatul single "Godzilla" cu un flow fantastic.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31