Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Eminem - Walk On Water ft. Beyonce

Eminem este cunoscut pentru videoclipuri pline de sarcasm, umor şi uneori violenţă, dar odată cu trecerea timpului artistul s-a maturizat. Cel mai nou clip al său este cel introspectiv al piesei "Walk on Water", colaborare cu Beyonce. Vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

Teaserele cu privire la acest clip începuseră cu câteva zile în urmă, iar Slim Shady a lansat în sfârşit materialul vizual în ajun de Crăciun. "Walk on Water" este prezentat ca o pregătire a rapperului pentru o reprezentaţie live. Îl vedem pe Marshall scriind versuri la vechea sa maşină de scris, sau cântând în faţa unei săli goale, cu decoruri 3D asamblate precum amintiri virtualizate.

Multiple ipostaze şi identităţi ale artistului scriu şi rescriu versurile, în căutarea reţetei perfecte. Prin sală se perindă zeci de mii de feţe, care aparţin persoanelor venite să îl vadă pe Shady, în multiplele sale versiuni. Beyonce nu apare în acest videoclip, Eminem rămânând singurul protagonist. Şi pentru că a fost lansat în decembrie, vedem cum sala se umple de zăpadă şi Eminem e transportat pe un câmp îngheţat, într-un pustiu polar.

"Walk on Water" este primul single de pe albumul "Revival", lansat în această lună. Noul disc are toate şansele să ajungă pe locul întâi în Billboard 200 odată încheiată luna curentă. Pentru cei familiarizaţi cu referinţele rafinate, multiplele identităţi ale lui Eminem care bat la maşină reprezintă teoria matematicianului francez Emile Borel.

Acesta a postulat că o maimuţă care loveşte butoanele unei maşini de scris la întâmplare într-o perioadă infinită va ajunge să scrie ceva ce are sens. Operele lui William Shakespeare sunt date ca exemplu de către matematician. Arta este reprezentată cu tot cu sudoare şi travaliul aferent în acest clip.

Citește mai multe despre BeyonceEminem
Videoclipuri cu BeyonceEminem
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE