Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Eminem - Lucky You ft. Joyner Lucas

Eminem și Joyner Lucas sunt urmăriți de o aramată de imitatori în noul videoclip ”Lucky You”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Kamikaze”, care a debutat pe prima poziție în topul iTunes a 99 de țări.

După single-ul ”Fall”, în care Eminem își prezenta latura sa răzbunătoare, vine piesa ”Lucky You”, cu o abordare mai îndulcită. Videoclipul melodiei ne reamintește că Shady are și simțul umorului, creând alături de Joyner Lucas un moment ”coregrafic” amuzant. Cei doi rapperi observă că tipii bizari cu glugi și ochi roșii din clip îi imită și profită de această situație implicându-i în tot felul de mișcări haioase.

Single-ul ”Lucky You” este extras de pe albumul ”Kamikaze”, pe care Eminem l-a lansat săptămâna trecută. Șase dintre single-urile de pe album au ocupat locuri fruntașe în Top 10 Spotify. “Lucky You” rămâne cea mai ascultată piesă pe Spotify Global, cu aproape 5 milioane de ascultări zilnice, în timp ce “The Ringer” ocupă poziția a 3-a, iar “Greatest”, a 7-a. Toate cele 13 single-uri de pe album sunt prezente în Top 50.

Totodată, materialul discografic a ocupat poziția de lider pe iTunes în 99 de țări și #1 în topul Apple Music în 79 de țări.

Discul a creat și multe controverse, Machine Gun Kelly făcând chiar o piesă în care îl atacă pe rapper. Într-un interviu acordat recent, Eminem explică și motivul pentru care l-a ironizat pe Machine Gun Kelly, stârnind un scandal mediatic de proporții.

Albumul anterior al rapper-ului, ”Revival”, a fost lansat în decembrie 2017, la o distanță de 4 ani de ”The Marshall Mathers LP 2”. Discul a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200, incluzând single-urile ”Walk on Water” ft. Beyonce, ”River” ft. Ed Sheeran și ”Untouchable”.

Citește mai multe despre EminemJoyner Lucas
Videoclipuri cu EminemJoyner Lucas
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE