Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Videoclip oficial: Eminem - Lucky You ft. Joyner Lucas

Eminem și Joyner Lucas sunt urmăriți de o aramată de imitatori în noul videoclip ”Lucky You”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Kamikaze”, care a debutat pe prima poziție în topul iTunes a 99 de țări.

După single-ul ”Fall”, în care Eminem își prezenta latura sa răzbunătoare, vine piesa ”Lucky You”, cu o abordare mai îndulcită. Videoclipul melodiei ne reamintește că Shady are și simțul umorului, creând alături de Joyner Lucas un moment ”coregrafic” amuzant. Cei doi rapperi observă că tipii bizari cu glugi și ochi roșii din clip îi imită și profită de această situație implicându-i în tot felul de mișcări haioase.

Single-ul ”Lucky You” este extras de pe albumul ”Kamikaze”, pe care Eminem l-a lansat săptămâna trecută. Șase dintre single-urile de pe album au ocupat locuri fruntașe în Top 10 Spotify. “Lucky You” rămâne cea mai ascultată piesă pe Spotify Global, cu aproape 5 milioane de ascultări zilnice, în timp ce “The Ringer” ocupă poziția a 3-a, iar “Greatest”, a 7-a. Toate cele 13 single-uri de pe album sunt prezente în Top 50.

Totodată, materialul discografic a ocupat poziția de lider pe iTunes în 99 de țări și #1 în topul Apple Music în 79 de țări.

Discul a creat și multe controverse, Machine Gun Kelly făcând chiar o piesă în care îl atacă pe rapper. Într-un interviu acordat recent, Eminem explică și motivul pentru care l-a ironizat pe Machine Gun Kelly, stârnind un scandal mediatic de proporții.

Albumul anterior al rapper-ului, ”Revival”, a fost lansat în decembrie 2017, la o distanță de 4 ani de ”The Marshall Mathers LP 2”. Discul a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200, incluzând single-urile ”Walk on Water” ft. Beyonce, ”River” ft. Ed Sheeran și ”Untouchable”.

Citește mai multe despre EminemJoyner Lucas
Videoclipuri cu EminemJoyner Lucas
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE