Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Videoclip oficial: Eminem - Framed

Eminem se transformă într-un criminal în serie evadat dintr-un spital psihiatric în cel mai nou clip al său, "Framed". Pare să fie revenit la alter ego-ul Shady cel sadic şi cu tendinţe criminale. Un videoclip din categoria 18+ marca Marshall Mathers.

După ce a abordat problema relaţiilor care se termină prost în piesa "River", cu Ed Sheeran, Slim face rime despre un criminal în serie. "Framed" a fost prefaţat de teasere ample şi ne-a fost promisă o veritabilă experienţă cinematografică. Rezultatul este în egală măsură Stephen King şi Dexter, celebrul serial cu Michael C Hall. O doză sănătoasă de "American Horror Story" este adăugată aici.

Protagonistul acestui thriller este chiar Eminem, cu multiple personalităţi hiperactive şi paranoice. Personajul aleargă prin pădure şi încearcă să scape de dovezile ultimei sale crime. După această introducere sângeroasă povestea ia o întorsătură şi Eminem insistă că a fost "framed" şi totul este o înscenare.

Refrenul este cântat pe o voce patetică şi plângăreaţă intenţionat. Nu ştim dacă Shady parodiază criminalii din SUA care insistă că nu sunt ei de vină sau rapperii celebri care comit ilegalităţi şi aruncă vina pe alţii. Cum rapperul e rege al controverselor nu s-a putut abţine să nu o aducă pe Ivanka Trump în versificaţie, într-o postură mai mult decât nefericită şi chiar ameninţătoare.

Finalul clipului îl găseşte pe Shady înapoi la spital, gata de injecţie. Putem doar să ne imaginăm că a fost totul o fantezie şi o iluzie ca în filmul "American Psycho" cu Christian Bale. Acest material video e total diferit de ce am văzut pe vizualul single-urilor "River", "Untouchable" şi "Walk on Water". Cineva ar putea spune că Em e mai edgy decât Marilyn Manson mai nou.

"Framed" este un single extras de pe albumul "Revival", al nouălea disc al artistului hip-hop. Sosea la finalul anului trecut şi includea colaborări cu cele mai mari nume din muzică la ora actuală: Beyonce şi Ed Sheeran. Din noiembrie când a debutat LP-ul şi până acum peste 1 milion de copii au fost vândute iar colaborările anterior menţionate au intrat în top 20 în clasamentele muzicale din State.

Citește mai multe despre Eminem
Videoclipuri cu Eminem
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE