Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Eminem - Fall

Pentru că ”răzbunarea este cel mai bun medicament”, Eminem răspunde criticilor primite după lansarea albumului ”Revival” cu o piesă ce ”mușcă” din adversari. Noul single al rapper-ului se numește ”Fall” și este înregistrat împreună cu Justin Vernon, a cărui voce poate fi auzită pe refren.

Deși albumul ”Revival” a fost Number One în SUA și UK, Eminem nu poate să ignore criticile venite din partea fanilor și a publicațiilor de profil. Rapper-ul își transformă căderea într-un triumf, lansând piesa ”Fall”, în versurile căreia găsește replici pentru organizatorii premiilor Grammy, vedeta radio Charlamagne, editorii revistei Pitchfork, Joe Budden și lista poate continua.

În ultimele luni, toată lumea mi-a spus ce părere are despre mine / Poate a venit momentul să le spun și eu ce părere am despre ei”, spune Eminem în intro-ul piesei. Pornind de aici, rapper-ul își varsă amarul, având grijă să nu omită pe nimeni.

În videoclipul melodiei, Eminem este urmărit de un personaj fantomatic, ce pare a fi o întruchipare metaforică a tuturor comentariilor negative la adresa lui. Rapper-ul nu se lasă intimidat, în finalul clipului călcând în picioare un CD cu albumul său, ”Revival”.

Single-ul ”Fall” este extras de pe albumul ”Kamikaze”, pe care Eminem l-a lansat săptămâna trecută. Discul a creat multe controverse, Machine Gun Kelly făcând chiar o piesă în care îl atacă pe rapper.

În ciuda criticilor stârnite, noul album ”Kamikaze” este pe punctul de a debuta pe prima poziție în topul Billboard.

Citește mai multe despre Eminem
Videoclipuri cu Eminem
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE