Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Videoclip oficial: Eminem - Fall

Pentru că ”răzbunarea este cel mai bun medicament”, Eminem răspunde criticilor primite după lansarea albumului ”Revival” cu o piesă ce ”mușcă” din adversari. Noul single al rapper-ului se numește ”Fall” și este înregistrat împreună cu Justin Vernon, a cărui voce poate fi auzită pe refren.

Deși albumul ”Revival” a fost Number One în SUA și UK, Eminem nu poate să ignore criticile venite din partea fanilor și a publicațiilor de profil. Rapper-ul își transformă căderea într-un triumf, lansând piesa ”Fall”, în versurile căreia găsește replici pentru organizatorii premiilor Grammy, vedeta radio Charlamagne, editorii revistei Pitchfork, Joe Budden și lista poate continua.

În ultimele luni, toată lumea mi-a spus ce părere are despre mine / Poate a venit momentul să le spun și eu ce părere am despre ei”, spune Eminem în intro-ul piesei. Pornind de aici, rapper-ul își varsă amarul, având grijă să nu omită pe nimeni.

În videoclipul melodiei, Eminem este urmărit de un personaj fantomatic, ce pare a fi o întruchipare metaforică a tuturor comentariilor negative la adresa lui. Rapper-ul nu se lasă intimidat, în finalul clipului călcând în picioare un CD cu albumul său, ”Revival”.

Single-ul ”Fall” este extras de pe albumul ”Kamikaze”, pe care Eminem l-a lansat săptămâna trecută. Discul a creat multe controverse, Machine Gun Kelly făcând chiar o piesă în care îl atacă pe rapper.

În ciuda criticilor stârnite, noul album ”Kamikaze” este pe punctul de a debuta pe prima poziție în topul Billboard.

Citește mai multe despre Eminem
Videoclipuri cu Eminem
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE