Urmărește-ne în Social Media

Emilian - Tequila

Emilian lansează de Dragobete piesa "Tequila", împreună cu un videoclip melancolic. Melodia este despre dragoste, despre clipele de iubire trăite, despre amintiri și regrete.

Versurile piesei "Tequila" ilustrează povestea clasică trăită într-o relație pasională de iubire. Piesa este una ritmată, care te bagă instant într-un mood de petrecere și pe care începi să o fredonezi fără să vrei.

Clipul este unul intim și romantic, îl surprinde pe Emilian, singurul personaj, care își cântă "povestea" de iubire. Este expresiv și melancolic și reușește să își pună amprenta asupra piesei și versurilor într-un mod inovator, dar specific lui.

Emilian vorbește despre piesa și despre semnificațiile pe care aceasta le are, despre modul în care piesa a prins forma actuală.

"Cu siguranță toți am trăit, la un moment dat, o poveste de dragoste și ne-am lăsat pradă emoțiilor și trăirilor intense. Am încercat să mă transpun în această situație, iar versurile au început pur și simplu să curgă de la sine", a declarat Emilian.

Piesa este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music, muzica este semnată de Emilian împreună cu Gabriel Stanoiu, Andrei Maria și Șerban Cazan, iar textul este scris de Emilian Nechifor.

PUBLICITATE
Comentarii