Urmărește-ne în Social Media

Emilian - Honey

Emilian a lansat videoclipul noului single ”Honey”. Piesa este o declarație modernă de dragoste, șoptită în versuri.

Romantic și visător, Emilian își cântă iubirea și fanteziile romantice în piesele sale. Clipul piesei "Honey" este dinamic și sexy, în care povestea de dragoste este trăită prin mișcări senzuale.

"Piesa este un vibe în sine, vorbește despre o situație în care majoritatea bărbaților nu se regăsesc, aceea de a-și exprima sincer, liber și direct atracția față de o femeie. Sper și cred că este o piesă care te face instantaneu să dansezi și să vibrezi pe ritmul ei, care îți schimbă mood-ul imediat", a declarat Emilian.

Piesa este o coproducție HaHaHa Production si Cat Music, muzica fiind creată de Roland Kiss, Dorian Micu, Vlad Flueraru, Andrei Barz (Barza de suflet), Emilian Nechifor, textul este scris de Dorian Micu și Vlad Flueraru, iar producția este semnată de Roland Kiss.

Emilian face muzica de la 5 ani, participând la numeroase concursuri de muzică pentru copii din țară. La 10 ani s-a hotărât să depășească granițele României și s-a înscris într-un concurs muzical de la Moscova, unde a obținut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, tânărul artist a avut primul lui concert în Sicilia, la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzică din Iași, unde a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul din București.

PUBLICITATE
Comentarii