Urmărește-ne în Social Media

Emilian - Gura ta

Emilian revine cu o nouă surpriză muzicală. "Gura Ta" este o piesă pasională, cu un mesaj sensibil, care reușește să ilustreze perfect cum este percepută iubirea în ochii unui îndrăgostit. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

O producție marca HaHaHa Production & Cat Music, single-ul este scris de Emilian Nechifor, muzica creată de Emilian Nechifor, Gabriel Stanoiu, Serban Cazan, de producție s-au ocupat Gabriel Stanoiu și Serban Cazan, iar mix& master a fost realizat de Gabriel Stanoiu.

Emilian reușește să diversifice pe plan muzical și este plin de surprize pentru fanii săi. Este un munte de inspirație, iar astfel își pune sufletul și trăirile în piesele sale, sub ritmuri și stări diferite. Piesa "Gura Ta" este o declarație de iubire în versuri, o piesă pentru sufletele îndrăgostite care simt și trăiesc la unison.

"Piesa <<Gura ta>> este poate una dintre cele mai speciale piese scrise de mine până acum. Am stat și m-am gândit într-o seară care este cel mai puternic fel de a-ți împărtăși iubirea. Și am ajuns la sărut, poate cel mai banal lucru și totuși atât de intim și de special. Când iubești sincer, simți ca ai un râu de sentimente care pare că nu se oprește niciodată. Dar ce se întâmplă când nu mai primești în fiecare zi acel sărut de bună dimineața, sau acel sărut sincer și urmat de-un zâmbet larg pe față... eu am simțit că <<inima se deshidratează>>. Așa ca am început să scriu, până s-a concretizat această piesă", a declarat Emilian.

Emilian are la activ numeroase piese care s-au bucurat de aprecierea ascultătorilor. Dintre acestea amintim "Nu mai am somn", "Honey", "Tequila", "Dragoste sau despărțire". Cântărețul a bifat, de asemenea, o serie de colaborări de succes cu artiști precum Smiley, Feli, RUBY, JUNO sau Connect-R.

PUBLICITATE
Comentarii