Urmărește-ne în Social Media

Emilian & Feli - IUB | LIVE

Emilian și Feli au înregistrat piesa "IUB" în duet, filmând un clip live pentru această versiune emoționantă. Melodia poartă semnătura lui Emilian.

"Un moment de neuitat ! Îți mulțumesc Feli pentru că ți-ai împărțit sufletul cu mine pe piesa asta", a declarat Emilian.
"Ceva scris frumos de Emilian. Mulțumesc că ți-ai cântat inima și împreună cu mine, Emi!", a spus Feli.

Anul acesta, Emilian a lansat o colaborare și cu Anamaria Petrișor, dar și cu Bruja, în 2020 înregistrând cu Smiley piesa "Uită-mă".

Emilian este artist HaHaHa Production, are 25 de ani și face muzica de la 5 ani, participând la numeroase concursuri de muzică pentru copii din țară. La 10 ani s-a hotărât să depășească granițele României și s-a înscris într-un concurs muzical de la Moscova, unde a obținut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, tânărul artist a avut primul lui concert în Sicilia, la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzică din Iași, unde a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul din București.

Artist și songwriter, Feli este una dintre cele mai puternice voci din România. În luna noiembrie a anului 2017, artista a lansat primul ei album, "Eu sunt Feli", în cadrul unui eveniment impresionant, alături de peste 150 de invitați la Teatrul Metropolis și 180.000 de oameni live pe Facebook. Primul album al artistei conține 7 piese noi, dar și piese cunoscute deja publicului, printre care, "Cine te crezi?", "Creioane colorate", "Timpul", "Va urma" sau "Acasă".

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED