Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Videoclip oficial: Emilian feat. JO - Suflete de sticlă

Emilian şi JO lansează o piesă despre dragostea dintre sufletele sensibile, "Suflete de Sticlă". Videoclipul melodiei îi prezintă pe cei doi artişti înlănţuiţi în dans şi ascunşi de perdele fantomatice. Puteţi urmări clipul în articol.

"Suflete de sticlă" este o nouă piesă, compusă de către Emilian, artist din cadrul HaHaHa Production. Acest single este descris ca o creaţie despre vulnerabilitatea şi fragilitatea oamenilor. Vulnerabilitatea este manifestată printr-un dans interpretativ realizat de JO şi Emilian în videoclip. Cei doi par izolaţi în altă dimensiune şi exprimă prin dans frământarea pe care o aduce viaţa de zi cu zi celor mai sensibili.

Cei doi protagonişti apar atât în ipostaze romantice, cât şi ca adversari, JO îndreptând un pistol spre jumătatea masculină din clip. Sticla este o metaforă pentru frumuseţe, care merge mână în mână cu efemeritatea şi fragilitatea. Despre această melodie şi mesajul său, Emilian a spus următoarele:

M-am uitat în jur şi mi-am dat seama că noi, oamenii, suntem foarte fragili şi uşor de doborât sufleteşte şi că uneori, când suntem răniţi, vorbele nu ajung şi e prea târziu să mai poţi recompune liniştea şi fericirea de dinainte de durere.

Sticla este clară, transparentă şi frumoasă, însă se poate sparge într-o secundă dacă nu ai grijă şi o loveşti. Aşa este în orice relaţie, fie că este de prietenie sau de iubire, cu o acţiune poţi distruge tot fără cale de întors.

Despre colaborare JO a povestit următoarele:

Emilian e un băiat mega talentat, muncitor, cu o voce superbă. M-am bucurat foarte tare când mi-a trimis ghidul piesei și mi-a propus să colaborăm. Avem o chimie frumoasă în studio, iar piesa mi se potrivește foarte mult și mesajul îmi "frânge sufletul de sticlă".

Videoclipul cel nou este regizat de către Roman Burlaca, care aduce un plus de emoţie poveştii. La filmări acesta a dorit să îi treacă pe Emilian şi JO prin toate stările: să râdă, să plângă, să danseze, să simtă intens. Co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, "Suflete de sticlă" are muzica semnată de Florin Boka (F3enom), Emilian Nechifor şi Şerban Cazan, iar textul scris de Emilian Nechifor, Dorian Micu, Alexandru Stancu (JUNO).

Citește mai multe despre EmilianJo (Ioana Anuța)
Videoclipuri cu EmilianJo (Ioana Anuța)
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE