Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: E.M.I.L. - Cosmos

Trupa EMIL a lansat videoclipul noului single „Cosmos”. Piesa este o invitație de a privi lumea în complexitatea ei și de a nu respinge schimbarea.

„”Cosmos” este un cântec ce are la bază îndemnul de a fi mai bun – nu doar ca enunț, ci ca stare de spirit. Oamenii sunt foarte închiși când vine vorba de schimbare, și este aproape imposibil să le ceri să practice exercițiul iubirii ca stil de viață. M-am gândit că doar perspectiva diferită asupra unor lucruri banale poate produce acel shift atât de necesar. Mai mult ca oricând, suntem un popor dezbinat și ancorat atât de mult în superficial… dar e valabil pentru întreaga umanitate.

Textul piesei împreună cu videoclipul reprezintă invitația de a privi lumea în complexitatea ei și de a pune omul în centrul naturii. Nu ne mai putem permite să ne batem joc de această planetă și de umanitate. Dacă nu realizăm că tot ceea ce ne înconjoară este compusul a milioane de elemente particulare, care împreună dau naștere la frumusețea acestei lumi, atunci o să ne fie greu să punem respectul și dragostea înainte de orice. Dacă realizăm în schimb că această complexitate ne găzduiește, poate vom începe să ne dăm seama că avem o responsabilitate ce depășește cu mult forțele care ne guvernează în acest moment – și când spun forțe, mă gândesc la capacitatea omului de a produce rău.” – Sorin Bădulescu, solist E.M.I.L.

Single-ul ”Cosmos”  este disponibil pe rețelele de distribuție digitală pentru streaming și download.

E.M.I.L. a urcat pe scenele unor festivaluri precum B’ESTFEST (București), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costinești). În 2007, E.M.I.L. a concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX, iar în 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale, care au culminat cu lansarea DVD-ului "10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități".

Trupa are la activ 4 albume: ”Cocktail Verde” - martie 2003, ”Rom, Fum și Vanilie” - noiembrie 2005, ”Știu, ți se pare absurd...” - iulie 2009, ”I M E N S” - iunie 2015.

Citește mai multe despre EMIL
Videoclipuri cu EMIL
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE