Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Emeli Sandé - Extraordinary Being (X-Men: Dark Phoenix)

Emeli Sande a lansat o nouă piesă, "Extraordinary Being", cu un videoclip ce serveşte ca trailer pentru noul film "X-Men: Dark Phoenix". Pelicula a mai avut trailere până acum, dar nici unul atât de detaliat. Vă invităm să urmăriţi clipul în articol.

Cântăreaţa britanică a creat o piesă sensibilă, iar "Extraordinary Being" se va găsi atât pe coloana sonoră a filmulului "X-Men: Dark Phoenix", cât şi pe viitorul album al lui Emeli Sande. Acesta se numeşte "Real Life" şi va sosi pe 21 iunie. Piesa şi clipul cel nou au un crescendo dramatic, care coincide cu o explozie spaţială care schimbă viaţa personajelor.

Filmul debutează pe 7 iunie şi se axează pe povestea lui Jean Grey, care începe să dezvolte puteri incredibile, care o corup şi o transformă în Dark Phoenix. În rolul lui Jean Gray apare Sophie Turner, care tocmai a încheiat 8 sezoane de "Game of Thrones" în rolul Sansa Stark. Jennifer Lawrence revine în rolul lui Mystique, iar James McAvoy este Professor Charles Xavier.

Mai apare şi Michael Fassbender ca Magneto, dar şi Even Peters drept Quicksilver. Versurile lui "Extraordinary Being" fac aluzie la cei persecutaţi şi discriminaţi, minoritatea mutanţilor reprezentată în universul "X-Men". Track-ul este inedit, pentru că el combină muzica R&B a anilor '80 şi '90 cu sample-uri moderne şi un pian care picură direct spre sufletul ascultătorilor.

Emeli Sande a lansat ultimul material discografic în 2017, un EP numit "Kingdom Coming", de pe care au fost extrase single-urile "Starlight" şi "Higher". Artista a vândut peste 6 milioane de albume global şi peste 20 de milioane de single-uri. Britanica debuta în 2012, cu albumul "Our Version of Events", care a fost premiat cu discul de aur în SUA.

În Marea Britanie acel album a doborât un record de cele mai multe săptămâni de plasare în top 10. Precedentul deţinător al recordului era un disc The Beatles. Emeli Sandi cântă la multiple instrumente şi şi-a început cariera de compozitor în scena urbană britanică. A compus pentru Alicia Keys, Rihanna şi Katy Perry.

Citește mai multe despre Emeli Sande
Videoclipuri cu Emeli Sande
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE