Urmărește-ne în Social Media

EMAA - Free man falling

EMAA a lansat piesa "Free man falling", extrasă de pe coloana sonoră a serialului "Spy/Master", marca HBO Max. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"Free man falling" vorbește despre îmbrățișarea tuturor umbrelor noastre, în orice forme ar veni, însoțite de durere, pericol sau păcat. Un riff de chitară provocator și un set dinamic de tobe stau drept fundal pentru mesajul artistei. Piesa a fost compusă de EMAA, alături de Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de producție.

"Free man falling" face parte din soundtrack-ul oficial al noului serial marca HBO, "Spy/Master", creat și scris de Adina Sădeanu și Kristen Peters, regizat de Christopher Smith. "Spy/Master" spune povestea omului de încredere al lui Nicolae Ceaușescu, care se dovedește a fi, de fapt, un spion.

"<<Spy/ Master>> e un proiect care ne-a dat mie și echipei mele un imens spațiu de joacă, scos cumva dintr-o perioadă de timp pe care, deși n-am trăit-o, am reușit să o proiectăm cu ajutorul atâtor povești auzite și citite de-a lungul vremii. A fost o plăcere și sunt tare onorată că am luat parte", a declarat EMAA.

EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-o lume unică cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, in timp ce lansări precum "Sufletul Imun" și "Zburătorul" s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale si locale. Vocea specială i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla's Dreams, DJ Project și The Motans, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio.

PUBLICITATE
Comentarii