Urmărește-ne în Social Media

Elvis Presley - The Wonder of You (protagonistă: Kate Moss)

"The Wonder of You", o piesă înregistrată de Elvis Presley în 1970, a fost reeditată pentru un nou album postum cu cele mai cunoscute melodii ale ”Regelui”, într-un aranjament muzical reîmprospătat de Royal Philharmonic Orchestra. Piesa este readusă în atenția publicului prin intermediul unui videoclip ce o are în prim-plan pe Kate Moss.

Muzica lui Elvis Presley este readusă în actualitate printr-un nou album, realizat la inițiativa fostei soții, Priscilla. Intitulat ”The Wonder of You: Elvis Presley with The Royal Philharmonic Orchestra”, discul oferă fanilor ”Regelui” ocazia de a asculta piese clasice din repertoriul lui Elvis cu un aranjament diferit, realizat cu sprijinul Royal Philharmonic Orchestra.

Din această serie de melodii reeditate face parte și piesa ”The Wonder of You”. Înregistrată de Elvis în februarie 1970 și devenită hit la scurtă vreme, melodia este readusă în prezent prin intermediul unui videoclip incitant, ce o are ca protagonistă pe Kate Moss.

Noua compilație de piese orchestrate vine în completarea albumului lansat în 2015, ”If I Can Dream”. În opinia Priscillei Presley, ambele LP-uri sunt albume pe care Elvis ar fi vrut să le lanseze dintotdeauna.

„Acestea sunt albumele pe care el și-ar fi dorit cu siguranță să le înregistreze. Casa de discuri, însă, nu i-ar fi permis niciodată să înregistreze cu o orchestră. Dacă ar fi ținut doar de decizia managerului Parker, Elvis ar fi cântat singur pe scenă, fără background. Cred că i-am acordat acum libertatea de a experimenta cu toate orchestrele cu care i-ar fi plăcut să lucreze”, a declarat văduva lui Elvis într-un interviu acordat Rolling Stone Magazine.

Cele 15 piese incluse pe noul album au fost alese de Priscilla, aceasta mărturisind că nu a făcut decât să alcătuiască o listă cu ”melodiile evidente”, sau altfel spus: cele mai cunoscute și îndrăgite cântece ale lui Elvis.

Discul ”The Wonder of You: Elvis Presley with The Royal Philharmonic Orchestra” a fost lansat pe 21 octombrie 2016 și s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK, la fel ca și compilația precedentă, ”If I Can Dream”.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Elvis Presley ajunge din nou pe ecrane, într-un film regizat de Sofia Coppola

Nici bine nu au digerat spectatorii recentul "Elvis" cu Austin Butler în rolul principal, că un nou film despre regele rock'n'roll-ului urmează să fie produs. La cârma regizorală este nimeni alta decât Sofia Coppola. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Jacob Elordi într-un interviu la Jimmy Kimmel Live
Jacob Elordi într-un interviu la Jimmy Kimmel Live │ FOTO: captură YouTube / Jimmy Kimmel Live

Viitorul film se intitulează "Priscilla" și este bazat pe un memoriu scris de Priscilla Presley. Mărturiile fostei soții a regelui rock'n'roll au fost lansate în 1985 sub titulatura "Elvis and Me". Acum, evenimentele beneficiază de o adaptare cinematografică scrisă și regizată de Sofia Coppola.

Actorul Jacob Elordi, cunoscut publicului din serialul "Euphoria", îl va portretiza pe Elvis Presley. Alături de el va juca Cailee Spaeny în rolul Priscillei. În memoriile sale, Priscilla povestește întâlnirea cu fostul ei soț, căsătoria lor din 1967 și factorii care au dus la divorțul lor din 1973. Pelicula urmează să fie filmată în Toronto toamna aceasta.

Pentru acest proiect, Coppola va lucra din nou cu vechii săi colaboratori - directorul de imagine Philippe Le Sourd, designerul de costume Stacey Battat, editorul Sarah Flack și designerul de producție Tamara Deverell. Pe lângă scenariu și regie, Coppola se va ocupa și de producția filmului alături de Youree Henley, Lorenzo Mieli, Fremantle Company și American Zoetrope. Producția este finanțată de The Apartment și Stage 6 Films de la Sony.

Viitoarea adaptare vine imediat după succesul filmului "Elvis", regizat de Baz Luhrmann, cu Austin Butler și Olivia DeJonge ca Elvis și Priscilla. Drama muzicală urmărește ascensiunea regretatului muzician, începând din copilărie și până la apogeul său din anii 1950, prezentând în același timp relația complicată cu managerul său, colonelul Tom Parker (Tom Hanks).

Citește în continuare