Kendrick Lamar / Katy Perry / The WeekendNominalizările MTV VMA 2017, dominate de Kendrick Lamar, Katy Perry și The Weekend La Depeche Mode s-au savurat "Enjoy the Silence" şi "Personal Jesus" Poze concert Depeche Mode la Cluj-Napoca 2017 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
Richard Fearless / Death in VegasDeath in Vegas: "Izolarea este foarte importantă pentru mine când creez, dar e o sabie cu două tăişuri"

Videoclip oficial: Elvis Presley - The Wonder of You (protagonistă: Kate Moss)

"The Wonder of You", o piesă înregistrată de Elvis Presley în 1970, a fost reeditată pentru un nou album postum cu cele mai cunoscute melodii ale ”Regelui”, într-un aranjament muzical reîmprospătat de Royal Philharmonic Orchestra. Piesa este readusă în atenția publicului prin intermediul unui videoclip ce o are în prim-plan pe Kate Moss.

Muzica lui Elvis Presley este readusă în actualitate printr-un nou album, realizat la inițiativa fostei soții, Priscilla. Intitulat ”The Wonder of You: Elvis Presley with The Royal Philharmonic Orchestra”, discul oferă fanilor ”Regelui” ocazia de a asculta piese clasice din repertoriul lui Elvis cu un aranjament diferit, realizat cu sprijinul Royal Philharmonic Orchestra.

Din această serie de melodii reeditate face parte și piesa ”The Wonder of You”. Înregistrată de Elvis în februarie 1970 și devenită hit la scurtă vreme, melodia este readusă în prezent prin intermediul unui videoclip incitant, ce o are ca protagonistă pe Kate Moss.

Noua compilație de piese orchestrate vine în completarea albumului lansat în 2015, ”If I Can Dream”. În opinia Priscillei Presley, ambele LP-uri sunt albume pe care Elvis ar fi vrut să le lanseze dintotdeauna.

„Acestea sunt albumele pe care el și-ar fi dorit cu siguranță să le înregistreze. Casa de discuri, însă, nu i-ar fi permis niciodată să înregistreze cu o orchestră. Dacă ar fi ținut doar de decizia managerului Parker, Elvis ar fi cântat singur pe scenă, fără background. Cred că i-am acordat acum libertatea de a experimenta cu toate orchestrele cu care i-ar fi plăcut să lucreze”, a declarat văduva lui Elvis într-un interviu acordat Rolling Stone Magazine.

Cele 15 piese incluse pe noul album au fost alese de Priscilla, aceasta mărturisind că nu a făcut decât să alcătuiască o listă cu ”melodiile evidente”, sau altfel spus: cele mai cunoscute și îndrăgite cântece ale lui Elvis.

Discul ”The Wonder of You: Elvis Presley with The Royal Philharmonic Orchestra” a fost lansat pe 21 octombrie 2016 și s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK, la fel ca și compilația precedentă, ”If I Can Dream”.

Citește mai multe despre Elvis Presley
Videoclipuri cu Elvis Presley
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE