Urmărește-ne în Social Media

Elven Bird - Lilies

Elven Bird a lansat "Lilies", un nou capitol - melodie din povestea "The Japanese Tree", cel de-al treilea album al artistei. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Sub forma unei balade acustice în care pianul și vocea dialoghează în stare pură, "Lilies" este o piesă complet "dezbrăcată" de artificii sonore, mizând strict pe emoție și sinceritate. Melodia este acompaniată de un videoclip ce înglobează o serie de filmări de familie din anii ce au precedat revoluția din 1989, pe când Elven Bird avea aproximativ cinci ani.

"Piesa <<Lilies>> a fost scrisă, de fapt, aproape acum 10 ani, dar abia acum și-a găsit forma finală și adevăratul înțeles pentru mine. Varianta piesei care va fi inclusă pe albumul <<The Japanese Tree>> are o semnificație aparte, care este ilustrată perfect în videoclipul care o însoțește", a declarat Elven Bird.

Albumul "The Japanese Tree" urmează să fie lansat în luna iunie a acestui an prin casa de discuri indie Underdog Records. Materialul va include 10 piese originale, printre care se regăsesc și câteva colaborări cu nume ca Dan Byron și A.G. Weinberger.

Elven Bird a participat la majoritatea festivalurilor de folk din țară, unde a câștigat majoritatea trofeelor și premiul întâi, în formula de duo și de solo. A susținut concerte la Folk You - Florian Pittiș din Vama Veche, festivalurile de jazz Opera Nights din Sibiu, C’Art fest la Clubul Țăranului din București și a fost invitată în cadrul concertul Gringotronic al lui A.G. Weinberger din Budapesta.

Comentarii