Urmărește-ne în Social Media

Elven Bird feat. Dan Byron - The Japanese Tree

Elven Bird și Dan Byron cântă despre suflete pereche, puritatea iubirii și frumusețea vieții trăite în doi. ”The Japanese Tree” este o piesă emoționantă, ce denumește albumul cu același titlu al artistei.

"(The Japanese Tree) Este povestea mea, dar și a ta, sau a omului de lângă tine, pe care l-ai așteptat, iar acum vă țineți de mână strâns și vă plimbați mereu așa, oriunde ați merge.

Recunoștința și dragostea mea merg spre toți oamenii talentați și buni care au fost lângă mine pentru realizarea întregului album și în special al acestui cântec pe care il voi prețui mereu și peste ani: Alex Tincu, Titus Alexandru, Alexei Turcan, Dan Georgescu, Horia Panaitescu, Daniel Munteanu, Iulia Lumânare, Turdeanu Marius.

Dan Byron, îți mulțumesc din toată inima pentru deschiderea ta de a cânta împreună acest cântec...nu cred că știi ce bucurie mi-ai putut face. Pentru că ascult din cântecele tale și mă minunez de puterea ta creatoare de fiecare dată și îmi dau seama ce onoare mi-ai făcut să povestim Japanese împreună", a transmis Elven Bird.

Videoclipul piesei "The Japanese Tree" a fost filmat, editat și regizat de Daniel Munteanu. Albumul cu același titlu va fi lansat pe 10 iunie, în cadrul unui concert ce va avea loc la teatrul Gong din Sibiu și va fi transmis gratuit și online. Albumul cuprinde 10 cântece instrumentate acustic în stil indie folk sau americana, cu multe influențe de blues, jazz, muzică orientală sau clasică.

Elven Bird este Iulia Munteanu, artista adoptând acest pseudonim pentru a transmite o anume emoție. Elven Bird este o pasăre elfă misterioasă, care-și cântă povestea indiferent de numărul sufletelor care o ascultă, pur și simplu din bucuria de a cânta și de a exista sub cerul de noapte.

 

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Elven Bird a lansat "Just for a while", un nou single de pe albumul "The Japanese Tree" - AUDIO

Elven Bird a lansat o piesă candidă și melancolică intitulată "Just for a while". Melodia este extrasă de pe viitorul material discografic al artistei. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Elven Bird
Elven Bird │ FOTO: PR

"Just for a while" este inspirată din conversațiile pe care le-a purtat cu persoana iubită despre planuri de viitor, pe când lucrurile erau noi și nu știa ce se va întâmpla.

"Titlul piesei vorbește de la sine, este un laitmotiv regăsit ca refren. <<Just For A While>> înseamnă să prețuim momentul acesta, clipa pe care o avem cât încă suntem tineri, frumoși și îndrăgostiți, pentru că nimic nu durează la infinit, anii ăștia rămânând până la urmă că niște imagini și stări cu care să te hrănești mai târziu și într-un fel, să iți retrăiești viață", a declarat Elven Bird.

Stilul piesei completează perfect întregul album: un new folk, american blues și jazz fusion cu influențe asiatice, sound auzit pe toate celelalte piese de pe "The Japanese Tree". Materialul este compus din zece piese, fiecare cu un alt mesaj și o poveste de sine stătătoare, asemenea capitolelor unei cărți.

AUDIO: Elven Bird - Just for a while

Albumul "The Japanese Tree" urmează să fie lansat în luna iunie a acestui an prin casa de discuri indie Underdog Records.

Anterior, tot de pe acest album, Elven Bird a lansat piesa "Woodelves". Invitat special pe această compoziție este Dan Byron, pe care îl putem asculta la flaut.

Elven Bird a participat la majoritatea festivalurilor de folk din țară, unde a câștigat majoritatea trofeelor și premiul întâi, în formula de duo și de solo. A susținut concerte la Folk You - Florian Pittiș din Vama Veche, festivalurile de jazz Opera Nights din Sibiu, C’Art fest la Clubul Țăranului din București și a fost invitată în cadrul concertul Gringotronic al lui A.G. Weinberger din Budapesta.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3