Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică Poze Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye în prima seară de festival INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019

Videoclip oficial: ELUVEITIE - Ategnatos

Formația elvețiană Eluveitie începe anul 2019 cu un single nou, intitulat ”Ategnatos”. Melodia vine acompaniată de un videoclip produs de compania Grupa13, denumind cel de-al 8-lea album de studio al formației.

""Ategnatos" a devenit cel mai organic album al nostru. Este rezultatul unui intens proces intuitiv, ce a permis creativității să se manifeste fără limitări. De-a lungul acestui proces, niște compoziții ce se întorc la rădăcini au ieșit la suprafață sub diverse aspecte. Multe din riff-urile de pe album îmi amintesc de liniile de chitară de pe "Slania". Urmându-ne intuiția, am lăsat mixajul în grija studioului Fascination Street, acolo unde a fost produs albumul nostru de debut de la Nuclear Blast", a declarat formația.

Înregistrările pentru noul album au avut loc la New Sound Studio, alături de inginerul de sunet Tommy Vetterli. Discul va fi lansat pe 5 aprilie 2019 și va fi urmat de un turneu european în luna noiembrie. Formația va concerta alături de Lacuna Coil și Infected Rain.

Eluveitie a luat naștere în anul 2002, din inițiativa solistului Chrigel Glanzmann, care, după succesul proiectului său de studio, a întemeiat o formație în toată regula, ce s-a remarcat de la început prin genul unic abordat - o combinație între folk-metal, melodeath, Celtic și pagan metal.

Numiți pionierii noului val de folk-metal, trupeții din Eluveitie au cucerit rapid topurile internaționale și au devenit un nume de referință. La faima proiectului a contribuit originalitatea conceptului din spatele formației care, pe lângă sonoritățile deosebite, utilizează versuri în vechea limbă galică, acum dispărută.

Eluveitie are în discografie 7 albume, care s-au bucurat de aprecieri, atât din partea fanilor, cât și din partea criticilor de specialitate.

Citește mai multe despre Eluveitie
Videoclipuri cu Eluveitie
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE