Urmărește-ne în Social Media

Elton John și Dua Lipa - Cold Heart (PNAU Remix)

Elton John și Dua Lipa au colaborat pentru o versiune remixată psihedelică a cunoscutei piese ”Cold Heart”. Își pun amprenta și producătorii australieni din trupa electro PNAU, rezultatul fiind o piesă pop evergreen cu un touch modern.

"Sămânța" colaborării a fost plantată după ce Dua l-a invitat pe Elton pentru o discuție live pe Instagram în care acesta a vorbit despre experiențele sale referitoare la Studio 54, înainte ca Dua să lanseze albumul de remix-uri "Club Future Nostalgia". S-a întemeiat imediat relație de prietenie bazată pe respect, urmând ca Elton să apară ca invitat special în livestream-ul artistei, Studio 2054. Ulterior, Dua a cântat la The Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party, în care s-au strâns trei milioane de dolari pentru fundație.

"Ultimele 18 luni au fost dificile, dar nefiind plecat în turneu am avut timp să mă întorc la rădăcinile mele și să colaborez cu niște artiști minunați. Și, având oportunitatea să petrec timp cu Dua, chiar și de la distanță, a fost incredibil. Mi-a dat așa de multă energie. Ea este cu adevărat o artistă și o persoană minunată, plină de creativitate și idei. Energia pe care a adus-o piesei "Cold Heart" m-a dat pe spate", a declarat Elton John.

Dua Lipa: "Elton este un artist care inspiră și are un simț al umorului obraznic – o combinație perfectă"

Single-ul este însoțit și de un videoclip răpitor create de animatorul și regizorul din Hamburg, Raman Djafari. Videoul urmărește versiunile animate ale lui Elton și Dua în timp ce pășesc într-o lume dinamică și euforică, înainte să fie despărțiți de planetele lor care se îndepărtează. O paralelă frumos desenată și isteață a ultimului an și jumătate în carantină, video-ul își atinge apogeul vesel și emoționant cu reuniunea celor două personaje.

"De când ne-am întâlnit prima dată online, am simțit o conexiune. Elton este un artist care inspiră și are un simț al umorului obraznic – o combinație perfectă. A fost o adevărată onoare și un privilegiu să colaborez pentru această piesă cu el. Este așa de specială, cu câteva dintre piesele mele preferate clasice ale lui Elton John combinate – Am adorat să iau parte la această experiență atât de creativă și veselă. Abia aștept să aud piesa peste tot în această vară", a declarat Dua Lipa

"Pregătind scena pentru doi dintre cei mai grozavi interpreți din lume în ziua de astăzi, Sir Elton John și Dua Lipa, am știut că trebuie să fim profunzi, să-i transportăm în lumea noastră, a clubului psihedelic luminat de lasere de culoare neagră. Unde toți ne putem întâlni pe ringul de dans, uitând de lume și pierzându-ne în apele vindecătoare ale muzicii și iubirii eterne", a completat PNAU.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii