Urmărește-ne în Social Media

Elton John, Charlie Puth - After All (Live At Abbey Road)

Elton John și Charlie Puth și-au unit vocile pentru piesa "After All", iar acum le prezintă fanilor un videoclip filmat la studioul Abbey Road. Te invităm să-l urmărești.

Compusă de Elton John, Charlie Puth și Jacob Kasher, "After All" este o baladă plină de emoție. Versurile vorbesc despre iubirea ideală, iar linia melodică completează mesajul melodiei.

"After All" este extrasă de pe albumul "The Lockdown Sessions" al lui Elton John. Materialul înglobează 16 piese, toate colaborări cu diverși muzicieni, de la Dua Lipa, Years & Years și Miley Cyrus, până la Stevie Wonder, Stevie Nicks sau Glen Campbell.

"The Lockdown Sessions" a fost înregistrat în pandemie, după ce Elton John s-a văzut nevoit să amâne concertele live. Albumul se lansează astăzi, 22 octombrie.

Tracklist "The Lockdown Sessions":

 1. Cold Heart (PNAU Remix)
 2. Always Love You
 3. Learn To Fly
 4. After All
 5. Chosen Family (Remix)
 6. The Pink Phantom
 7. It’s a Sin (Remix)
 8. Nothing Else Matters
 9. Orbit
 10. Simple Things
 11. Beauty In The Bones
 12. ONE OF ME
 13. E-Ticket
 14. Finish Line
 15. Stolen Car
 16. I’m Not Gonna Miss You (Remix)

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Povestea studioului Abbey Road este transpusă într-un documentar - TRAILER

Abbey Road Studios a găzduit unele dintre cele mai importante momente muzicale din istorie, iar acum devine protagonistul unui documentar regizat de Mary McCartney, fiica Lindei și a lui Paul McCartney. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Paul McCartney în documentarul "If These Walls Could Sing"
Paul McCartney în documentarul "If These Walls Could Sing" │ FOTO: captură YouTube / Disney Plus

Mulți oameni asociază studioul de înregistrare cu cel de-al 11-lea album The Beatles, "Abbey Road", dar mai ales cu fotografia ce îi prezintă pe cei patru muzicieni pe trecerea de pietoni. Cu toate acestea, studioul are o istorie vastă, de la sesiunile de înregistrare din anii 1930 cu London Symphony Orchestra, până la prima înregistrare digitală realizată vreodată în Marea Britanie și până la imaginea sa de astăzi - cea de reper istoric.

"Când intri într-un loc cu atât de multă istorie în jurul lui, este într-un fel o experiență sacră. Oamenii vor să vină aici. Vor sunetul din Abbey Road", spune Elton John în trailerul documentarului.

Intitulat "If These Walls Could Sing", documentarul arată imagini din arhivă cu o mică Mary McCartney care și-a petrecut copilăria în studiourile Abbey Road. Însă, trailerul se concentrează mai mult pe faimosul ei tată, Paul, care împreună cu restul trupei The Beatles a făcut din Abbey Road un nume cu rezonanță.

"Aceasta a fost casa noastră, am petrecut atât de mult timp aici", declară Paul McCartney.

Într-una dintre secvențe, muzicianul își amintește de un anumit instrument muzical pe care trupa The Beatles îl folosise la sesiunile de înregistrare. Instrumentul încă se află la Abbey Road, iar McCartney începe să cânte la el. Alături de Elton John, Mary și Paul McCartney, trailerul îi mai prezintă pe Ringo Starr, Nile Rodgers, Noel Gallagher, Roger Waters, Celeste sau George Lucas.

"If These Walls Could Sing" va fi disponibil pe Disney + începând cu 16 decembrie.

TRAILER "If These Walls Could Sing"

Citește în continuare