Urmărește-ne în Social Media

Elliphant - Where Is Home ft. Twin Shadow

Elliphant a lansat videoclipul noului single ”Where Is Home”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Living Life Golden”, lansat în martie.

Originară din Stockholm, Elliphant, pe numele real Ellinor Olovsdotter, a devenit cunoscută în aprilie 2012, odată cu lansarea single-ului ”Tekkno Scene”, ce a marcat debutul său pe scena suedeză. Stilul său aparte, un amestec de beat-uri îndrăznețe pe ritmuri de indie electro și dancehall pop și influențe jamaicane asumate, a fost rapid adoptat de trendseterii londonezi, Elliphant devenind unul dintre cei mai exotici noi artiști ce intrau în playlisturile cluburilor din Marea Britanie. În câteva luni piesele sale aveau să rasune și dincolo de ocean, odată cu semnarea unui contract cu Kemosabe Records – Sony Music Entertainment. Primul single lansat in State, ”Music is Life”, a fost urmat de un prim turneu pe continentul nord-american, muzica sa câștigând tot mai mulți adepți.

Recent, Elliphant a lansat un nou single, intitulat ”Where Is Home”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Living Life Golden”, cel de-al doilea material din cariera artistei. Discul a fost lansat pe 25 martie 2016.

Tracklist ”Living Life Golden” - Elliphant:

 1. "Step Down"
 2. "Everybody" (featuring Azealia Banks)
 3. "Love Me Badder"
 4. "Not Ready"
 5. "Love Me Long" (featuring Major Lazer and Gyptian)
 6. "Hit and Run"
 7. "Thing Called Life"
 8. "Where Is Home" (featuring Twin Shadow)
 9. "One More" (featuring MØ)
 10. "Player Run"
 11. "Spoon Me" (featuring Skrillex)
 12. "Living Life Golden"

Elliphant - Living Life Golden (copertă album)

Elliphant - Living Life Golden (copertă album)

Elliphant a concertat pentru prima oară în România pe 25 ianuarie 2014. Show-ul s-a desfășurat în Atelierul de Producție din București.

Comentarii