Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Videoclip oficial: Elliphant - Uterus

Artista suedeză Elliphant revine în atenția publicului cu o piesă emoționantă, intitulată "Uterus". Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Liza Morberg.

"Venim cu toții din același loc și cu toții trecem prin dificultăți, închideți ochii și ascultați bătăile inimii zeiței Gaya (Pământul personificat în mitologia greacă)! Această piesă vine dintr-un loc special și sunt fericită să-l împărtășesc cu voi..."Uterus" e aici pentru voi!", a transmis Elliphant.

Originară din Stockholm, Elliphant, pe numele real Ellinor Olovsdotter, a devenit cunoscută în 2012, odată cu lansarea single-ului "Tekkno Scene", ce a marcat debutul său pe scena suedeză. Stilul său aparte, un amestec de beat-uri îndrăznețe pe ritmuri de indie electro și dancehall pop și influențe jamaicane asumate, a fost rapid adoptat de trendseterii londonezi, Elliphant devenind unul dintre cei mai exotici noi artiști ce intrau în playlisturile cluburilor din Marea Britanie. În câteva luni piesele sale aveau să rasune și dincolo de ocean, odată cu semnarea unui contract cu Kemosabe Records – Sony Music Entertainment. Primul single lansat in State, ”Music is Life”, a fost urmat de un prim turneu pe continentul nord-american, muzica sa câștigând tot mai mulți adepți.

Elliphant a concertat pentru prima oară în România pe 25 ianuarie 2014. Show-ul s-a desfășurat în Atelierul de Producție din București, cu prilejul acestui concert acordând un interviu pentru InfoMusic.

Citește mai multe despre Elliphant
Videoclipuri cu Elliphant
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE