Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Elliphant - North Star (Bloody Christmas)

Elliphant a lansat videoclipul noului single de sezon ”North Star” (Bloody Christmas). Melodia pare a fi dedicată celor care își vor petrece Crăciunul cu mai puțin fast și într-un stil nu tocmai tradițional.

Originară din Stockholm, Elliphant, pe numele real Ellinor Olovsdotter, a devenit cunoscută în aprilie 2012, odată cu lansarea single-ului ”Tekkno Scene”, ce a marcat debutul său pe scena suedeză. Stilul său aparte, un amestec de beat-uri îndrăznețe pe ritmuri de indie electro și dancehall pop și influențe jamaicane asumate, a fost rapid adoptat de trendseterii londonezi, Elliphant devenind unul dintre cei mai exotici noi artiști ce intrau în playlisturile cluburilor din Marea Britanie. În câteva luni piesele sale aveau să rasune și dincolo de ocean, odată cu semnarea unui contract cu Kemosabe Records – Sony Music Entertainment. Primul single lansat in State, ”Music is Life”, a fost urmat de un prim turneu pe continentul nord-american, muzica sa câștigând tot mai mulți adepți.

Recent, Elliphant a lansat un single de sezon, intitulat ”North Star” (Bloody Christmas). Așa cum poate fi intuit din titlu, piesa nu este tocmai un colind de Crăciun, ci mai curând o piesă anti-Crăciun. Pentru videoclip, Elliphant a colaborat cu C. Taylo, tot el fiind și producătorul piesei.

Elliphant a concertat pentru prima oară în România pe 25 ianuarie 2014. Show-ul s-a desfășurat în Atelierul de Producție din București.

Citește mai multe despre Elliphant
Videoclipuri cu Elliphant
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE