Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: Elliphant - Drunk & Angry

Elliphant a lansat o piesă despre acele momente în care suntem inabordabili, iar sprijinul unui prieten bun poate schimba totul. ”Drunk & Angry” se numește noul single al artistei suedeze și vine la pachet cu un videoclip alb-negru, ce pune în imagini emoțiile descrise în versuri.

"Definiția unui prieten adevărat este acel cineva care se duce să-ți cumpere ceva de mâncare de la un 7-Eleven atunci când ești beat și nervos și te ascunzi într-un parc! Iubesc piesa asta!", a declarat Elliphant.

Originară din Stockholm, Elliphant, pe numele real Ellinor Olovsdotter, a devenit cunoscută în 2012, odată cu lansarea single-ului "Tekkno Scene", ce a marcat debutul său pe scena suedeză. Stilul său aparte, un amestec de beat-uri îndrăznețe pe ritmuri de indie electro și dancehall pop și influențe jamaicane asumate, a fost rapid adoptat de trendseterii londonezi, Elliphant devenind unul dintre cei mai exotici noi artiști ce intrau în playlisturile cluburilor din Marea Britanie. În câteva luni piesele sale aveau să rasune și dincolo de ocean, odată cu semnarea unui contract cu Kemosabe Records – Sony Music Entertainment. Primul single lansat in State, "Music is Life", a fost urmat de un prim turneu pe continentul nord-american, muzica sa câștigând tot mai mulți adepți.

Elliphant a concertat pentru prima oară în România pe 25 ianuarie 2014. Show-ul s-a desfășurat în Atelierul de Producție din București, cu prilejul acestui concert acordând un interviu pentru InfoMusic.

Citește mai multe despre Elliphant
Videoclipuri cu Elliphant
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE