Urmărește-ne în Social Media

Ellie White - Zi ceva

Ellie White a lansat videoclipul noului single "Zi ceva". Filmările pentru acest clip au avut loc în Londra, regia fiind semnată de Alex Ceaușu.

La mai bine de jumătate de an de la featuring-ul cu Viky Red, pentru piesa „Vânzător de lumină”, Ellie White a intrat în studio pentru a înregistra o melodie cu beaturi puternice și acorduri de chitară ce te duc cu gândul la Grecia mereu însorită. La fel ca hiturile sale de până acum, noua piesă are ca temă principală iubirea. Piesa „Zi ceva” a fost înregistrată la Fonogram Studios și este compusă de Ionuț Radu și Alex Cotoi.

Filmările videoclipului "Zi ceva" au durat 3 zile, echipa de producție dorind să surprindă dinamica și efervescenta Londra. Ellie White este filmată în cele mai reprezentative locatii ale metropolei, pentru acest clip artista alegând să lucreze din nou cu Alex Ceaușu, regizorul c are s-a ocupat și de ultimele patru videoclipuri.

"Alex reușește să mă suprindă de fiecare dată. Acesta este al cincelea videoclip lucrat împreună și simt că suntem o echipă bine sudată", a declarat Ellie White.

Ellie White a debutat ca artist solo în 2010, iar în ultimii patru ani a lansat hituri precum “Nu te mai caut”, „Power of Love”, „Sete de noi”, „Ziua mea”, „Feel” (feat. DJ Kourosh Tazmini) sau „Vânzător de lumină” (feat. Vicky Red). Piesele au figurat în clasamente atât în țară, cât și peste hotare, din Franța până în Dubai. De-a lungul carierei sale solo, Ellie White a primit o serie de premii pentru activitatea sa muzicală, în cadrul unor evenimente precum Media Music Awards, Romanian Music Awards, Celebrity Awards, Romanian Top Hits.

PUBLICITATE
Comentarii