Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie

Videoclip oficial: Ellie White - Mintea Mea

Ellie White a lansat videoclipul noului single "Mintea Mea". Piesa este compusă de Sandri Biro, iar videoclipul a fost filmat la Conacul Manasia și regizat de Alex Ceaușu.

””Mintea mea” spune că întotdeauna trebuie să apreciezi momentul, să te bucuri de fiecare clipă petrecută alături de persoana iubită și despre ceea ce ar face oricare dintre noi ca să mai păstreze ceva din vraja frumoasă a dragostei. Mi-a plăcut enorm să filmez într-o locație atât de frumoasă - Conacul Manasia… aici m-am simțit într-adevăr ca o prințesă :)", declară Ellie White.

În mintea lui Ellie este o poveste de dragoste încheiata, pe care o relatează cu ajutorul personajului interpretat de actorul Denis Ștefan și al unui cuplu de dansatori senzaționali.

"Denis m-a impresionat prin modul în care a jucat, m-a uimit relația dintre el și cal, modul în care comunica și interacționa cu el sunt absolut fascinante. Pe mine m-a făcut să iubesc și mai mult aceste ființe, am vorbit cu el să începem lecții de echitație și mă gândesc chiar să cumpărăm unul pentru noi și pentru copii. Sunt niste animale incredibile!

Gabriela Dragomir și Mihai Petrini, cei doi dansatori, mi-au dat niște senzații foarte intense… pasiune, dragoste, zbucium. Nu am asistat de mult la un moment 'live' de dans contemporan, însă modul în care au interpretat cei doi m-a luat prin surprindere, m-a impresionat, de asta am plănuit și niste momente speciale cu ei pentru viitor… surpriza! :)", a adăugt Ellie White.

"Mintea mea" este un nou single solo lansat de Ellie, artista fiind cunoscută pentru piese ca "Nu te mai caut", "Power Of Love", "Sete de noi" sau pentru melodiile lansate alături de DJ Project.

Citește mai multe despre Ellie White
Videoclipuri cu Ellie White
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE