Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Videoclip oficial: Ellie Goulding X Diplo ft Swae Lee - Close To Me

Ellie Goulding, Diplo și Swae Lee ne poartă într-o lume fantasy și excentrică inspirată, se pare, de single-ul ”Close To Me”. Videoclipul piesei a fost filmat în Budapesta, Ellie părând să pozeze într-o figură regală.

Ellie Goulding revine pe frecvențe cu o piesă care te prinde de la primul beat. "Close To Me" beneficiază pe partea de producție de expertiza lui Diplo, care își pune amprenta pe această piesă, dându-i un sound modern, ușor adolescentin.

Liric, piesa "Close To Me" vorbește despre găsirea acelei persoane care te completează și fără de care iubirea nu are sens. Ellie Goulding descrie o relație care deși nu este perfectă, este exact ceea ce ne dorim. Melodia este inspirată, cel mai probabil, de experiența personală a artistei.

Premiera noului single "Close To Me" a avut loc în cadrul rubricii "Hottest Record in the World" de la BBC Radio 1, prezentate de Annie Mac. Melodia a fost întâmpinată de aprecieri din partea fanilor artistei, care așteptă deja nerăbdători vești privind următorul album.

Ellie Goulding este una dintre cele mai apreciate artiste britanice ale valului indie-pop. Piese precum ”Lights”, "Anything Could Happen" și "Burn" au ocupat poziții fruntașe în clasamentul single-urilor din UK, intrând în playlist-urile posturilor de radio de pretutindeni. În 2010, Ellie a devenit a doua artista care, în același an, s-a clasat pe prima poziție în cadrul sondajului BBC Sound Of, câștigând și premiul Critics' Choice la Brit Awards. De asemenea, coverul ei după piesa lui Elton John, “Your Song”, a ocupat pozitia a 2-a în UK, un an mai târziu melodia fiind interpretată de artistă la nunta prințului William.

Citește mai multe despre DiploEllie Goulding
Videoclipuri cu DiploEllie Goulding
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE