Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Fifty Shades of Grey)

Ellie Goulding a lansat videoclipul piesei ”Love Me Like You Do”, compoziție ce se regăsește pe coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades of Grey”. În clipul regizat de Georgia Hudson fanii romanului scris de E. L. James. pot urmări secvențe din pelicula așteptată în cinematografe în februarie.

Ellie Goulding începe anul 2015 cu o piesă nouă, ce se bucură de susținerea unei platforme cinematografice. „Love Me Like You Do” este soundtrack al filmului „Fifty Shades of Grey„, așteptat cu mare entuziasm datorită romanului cu același nume, vândut în peste 100 de milioane de exemplare la nivel internațional.

Noul single Ellie Goulding este compus de Ilya Salmanzadeh, Tove Lo, Savan Kotecha, Max Martin și Ali Payami special pentru coloana sonoră a peliculei, albumul complet de soundtrack-uri urmând să fie lansat de Republic Records/Island pe 10 februarie.

Fifty Shades of Grey” va debuta în cinematografele din SUA pe 13 februarie 2015, avându-i în distribuție pe Jamie Dornan în rolul lui Christian Grey, Dakota Johnson în rolulAnastasiei Steele și pe cântăreața britanică Rita Ora în rolul lui Mia Grey. Filmul este regizat de Sam Taylor-Johnson, ce are în portofoliu și filmul ”Nowhere Boy” (2009).

"Fifty Shades Of Grey" - Official Trailer

Ellie Goulding lucrează în prezent la cel de-al 3-lea album de studio. Artista britanică a vândut până în prezent peste 6 milioane de albume, fiind deținătoare a titlului ”BBC Sound of 2010”.

Citește mai multe despre Ellie Goulding
Videoclipuri cu Ellie Goulding
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE