Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Ellie Goulding - Flux

Ellie Goulding explorează emoția unei iubiri încheiate ce încă o ține captivă în videoclipul senzual al noului single ”Flux”. Melodia va fi inclusă pe viitorul album al artistei.

Emoționanta baladă ”Flux” este produsă de Jim Elliot și Joe Kearns, videoclipul alb-negru fiind regizat de Rianne White.

“”Flux” e o piesă pe care am compus-o din toată inimă și care părea să capteze acel sentiment de neputință în fața depășirii unei iubiri din trecut, deși aceasta s-a încheiat cu un motiv. Simt că sunt într-o continuă stare de schimbare și regândire, iar asta mă împiedică să depășesc anumite lucruri cu ușurință,” a detaliat Ellie Goulding.

Noul single al artistei anunță lansarea celui de-al patrulea material de studio, LP care va explora emoții și sentimente neconștientizate de Ellie până acum.

“Pe acest album mi-am găsit inspirația în diferite relații și etape din viața mea. În ultimii doi ani am reușit pentru prima oară să-mi cronfrunt tehnicile de supraviețuire pe care le aplic la muncă - am refletat asupra felul în care a fi mereu în turneu, a susține concerte și a fi nevoită să par OK tot timpul, m-a afectat pe plan personal și și-a spus cuvântul asupra relațiilor mele.”

Anterior acestei piese, Ellie Goulding a lansat în colaborare cu Diplo și Swae Lee piesa ”Close To Me”.

Ellie Goulding este una dintre cele mai apreciate artiste britanice ale valului indie-pop. Piese precum ”Lights”, "Anything Could Happen" și "Burn" au ocupat poziții fruntașe în clasamentul single-urilor din UK, intrând în playlist-urile posturilor de radio de pretutindeni. În 2010, Ellie a devenit a doua artista care, în același an, s-a clasat pe prima poziție în cadrul sondajului BBC Sound Of, câștigând și premiul Critics' Choice la Brit Awards. De asemenea, coverul ei după piesa lui Elton John, “Your Song”, a ocupat pozitia a 2-a în UK, un an mai târziu melodia fiind interpretată de artistă la nunta prințului William.

Citește mai multe despre Ellie Goulding
Videoclipuri cu Ellie Goulding
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE